Sexy

Jordan Ozuna: Τα καλύτερα… οπίσθια στο παγκόσμιο μόντελινγκ

Ακούστε το άρθρο

Το όνομα της Jordan Ozuna έχει πρωταγωνιστεί πολλές φορές στον αμερικανικό Τύπο. H προσωπική της ζωή είναι πολυτάραχη και γι΄αυτό γίνεται συχνά πρωτοσέλιδο.

Το μοντέλο με την εξωτική ομορφιά, αν και είναι χρόνια στο μόντελινγκ, έγινε γνωστή κυρίως μέσα από τις σχέσεις της με τον Justin Bieber και τον ράπερ Tyga. Το περασμένο καλοκαίρι έγινε πάλι πρωτοσέλιδο, ως η διάδοχος της Kourtney Kardashian, στην καρδιά του πρώην συντρόφου της.

Η Jordan Ozuna γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες, αλλά έχει ρίζες από τη Χαβάη, εξ’ ου και η εξωτική της ομορφιά. Ξεκίνησε να δουλεύει ως σερβιτόρα στη Νεβάδα, αλλά τα παράτησε όταν μπήκε στη ζωή της το μόντελινγκ.

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή παρουσία, με τα πλούσια προσόντα της να καθηλώνουν τον ανδρικό πληθυσμό. Συχνά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της, που αναστατώνουν ευχάριστα τους followers της.

Δείτε την στις φωτογραφίες που ακολουθούν για να τη γνωρίσετε καλύτερα.

jordan-ozuna-a640jordan-ozuna-b640jordan-ozuna-c640jordan-ozuna-d640jordan-ozuna-e640jordan-ozuna-f640jordan-ozuna-g640jordan-ozuna-h640

via

Όλη η επικαιρότητα