Γ Εθνική

Κ. Λούσκος (Πανηλειακός): «Ένα ακόμα βήμα παραμονής»

Ακούστε το άρθρο

Αντίστροφα ενόψει του αγώνα της Κυριακής στη Ζαχάρω απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό,  μετράει ο Πανηλειακός, ο οποίος θέλει ένα  πέμπτο σερί θετικό αποτέλεσμα.

Με  τη χθεσινή προπόνηση , όπως κάθε Πέμπτη αλλωστε , να λαμβάνει χώρα στο Δημ. Στ. Πύργου υπό τις οδηγίες  του τεχνικού της ομάδας Κώστα Λούσκου,  και να περιλαμβάνει το καθιερωμένο διπλό! Το ευχάριστο είναι ότι το «απουσιολόγιο»… του είναι κενό, με εξαίρεση τον Νικολόπουλο , ο οποίος  συμπλήρωσε  καρτες στο  με το  Διαγόρα Βραχνείκων!  Οι  ερυθρόλευκοι που προέρχονται από την καλή εμφάνιση και νίκη επι του Διαγόρα Βραχμείκων,  έχουν ενθουσιασμό, και την Κυριακή  στη Ζαχάρω στόχος για τον Κ. Λούσκο και τους ποδοσφαιριστές του είναι η νίκη, ενώ βέβαια και η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα, καθώς και  η Ζαχάρω, «καίγεται» για βαθμούς!

Στην «Πατρίς – Σπορ»  μίλησε για το πρώτο Ηλειακό ντέρμπι,  ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Κώστας Λούσκος (ΦΩΤΟ) , αναφερόμενος στο δύσκολο αγώνα της ομάδας του:

                «Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά είμαστε  Πανηλειακός»!

«Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές και όπως είναι λογικό χρειάζεται δουλειά και υπομονή, πράγμα που σημαίνει  ότι κάθε ματς για εμάς είναι ένας τελικός! Το ίδιο θα κάνουμε και την Κυριακή στη Ζαχάρω απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό, ,ελπίζοντας στη νίκη! Είναι ένα δύσκολο ματς, καθώς οι γηπεδούχοι «καίγονται» κυριολεκτικά για  τη νίκη – ανάσα, και θα τα δώσουν όλα όπως είναι λογικό! Όμως και εμείς το θέλουμε αυτό το ντέρμπι, για να ανέβουμε κι άλλο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά! Σεβόμαστε τον αντίπαλό  μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον φοβάστε! Έτσι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα παραμονής που είναι και ο στόχος μας! Καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλάμε από τώρα για μισή  η ολόκληρη παραμονή! Οδεύουμε προς την 6η αγωνιστική, και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο…, κατέληξε ο τεχνικός του Πανηλειακού»!

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 4:30  μ. μ. ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ‼

Τον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό πραγματοποιεί  σήμερα Παρασκευή 25/10 και ώρα 4:30 μ.μ., στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας στη Συντριάδα η οικογένεια του Πανηλειακού. Οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας, καθώς και η Διοίκηση της ομάδας, όλοι μαζί σαν μία οικογένεια, θα παρευρεθούν στην τέλεση του επίσημου αγιασμού του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι του Αγ. Ραφαήλ που βρίσκεται εντός του Προπονητικού Κέντρου. Παράλληλα, μετά την τέλεση του αγιασμού, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη ετήσια φωτογράφιση των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας της ομάδας μας.

Όλη η επικαιρότητα