Αθλητισμός

Καμπιάσο και Τσόρι έπαιξαν… μπαλίτσα στην Κυλλήνη!

Ακούστε το άρθρο

Λάμψη αστέρων στο Grecotel
μαζί με Γιώργο Καραγκούνη…

 

Δύο από τους σπουδαιότερους παίκτες που πέρασαν από το ελληνικό ποδόσφαιρο και κόσμησαν το πρωτάθλημά μας, με την φανέλα του Ολυμπιακού και ταυτόχρονα δυο εμβληματικές φιγούρες στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στα μέρη μας και συγκεκριμένα στην Κυλλήνη.

Ο λόγος για τους Εστέμπαν Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκεζ που μαζί με τον «δικό» μας Γιώργο Καραγκούνη πέρασαν λίγες στιγμές χαλάρωσης στο Grecotel Olympia Riviera and Aqua Park απολαμβάνοντες τις ομορφιές της περιοχής.

Μπορεί οι τρεις τους να μην βρέθηκαν ποτέ στο ίδιο γήπεδο όσον αφορά την  Supeleague, με τον «Κάρα» και τον Καμπιάσο ωστόσο να έχουν συνεργαστεί στην Ίντερ,  τους ενώνει όμως η αγάπη και η τρέλα για το άθλημα γι’ αυτό και ήταν αδύνατο να μην παίξουν μπάλα στην άμμο με γνωστούς και φίλους.

Νικητές στην άτυπη «μάχη» οι δυο πρώην «ερυθρόλευκοι» που φάνηκαν να το ευχαριστιούνται με την ψυχή τους.

«Μπαλίτσα στην άμμο με τους φίλους Αργεντινούς» έγραψε ο Γιώργος Καραγκούνης στη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram από την παραλία με το ηλιοβασίλεμα και τους δύο πρώην «ερυθρόλευκους» μετά τη λήξη του αγώνα.

Όλη η επικαιρότητα