Μπάσκετ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταδίκασε τα επεισόδια των οπαδών στο ΣΕΦ

Ακούστε το άρθρο

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση όπου καταδικάζει τα επεισόδια που έκαναν οι φίλαθλοί του, δύο λεπτά πριν την λήξη του χθεσινού 5ου τελικού της Α1 ανδρών με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμπεριφορά μίας εξαιρετικά μεμονωμένης μερίδας ατόμων, οι οποίοι προέβησαν χθες σε ενέργειες που δεν ταιριάζουν στη φήμη και την ιστορία της ομάδας μας.

Ταυτόχρονα, ευχαριστούμε θερμά τη συντριπτική πλειονότητα των φιλάθλων μας που βρέθηκαν χθες στο Σ.Ε.Φ., για τη συγκλονιστική (και κόσμια) υποστήριξή τους στην ομάδα μέχρι και την τελευταία στιγμή, καθώς και για το γεγονός ότι εκκένωσαν άμεσα το γήπεδο, βοηθώντας την ομάδα μας να αποφύγει τυχόν δυσμενέστερες συνέπειες».

Επιπλέον η ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, να επιτίθεται λεκτικά στους διαιτητές του χθεσινού αγώνα. Η επίμαχη φάση έγινε λίγο πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, με τον διοικητικό ηγέτη των «πρασίνων» να φτάνει μέχρι την γραμματεία.

in.gr

Όλη η επικαιρότητα