Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Πολιτική

Και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης ο βουλευτής Δ. Σαμπαζιώτης

sabames.jpg
Ακούστε το άρθρο

Tην υποψηφιότητά του για δήμαρχος Μεσσήνης ανακοίνωσε, όπως είχε προαναγγείλει, ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σαμπαζιώτης.

«Αναλαμβάνω να συγκροτήσω μία ισχυρή συμμαχία πολιτών και ευρύτερων κοινωνικών δυνάμεων. Είναι καιρός για ρίξεις με το φθαρμένο χθες, για μικρές και μεγάλες επαναστάσεις με στόχο να ανοίξουμε ορίζοντες για πιο αισιόδοξες προοπτικές» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σαμπαζιώτης και ξεκαθάρισε, ότι πρόκειται για μία συμμαχία πολιτών και όχι για συμμαχία των παραδοσιακών πολιτικών δυνάμεων.

«Δεν είμαστε άθροισμα κομματικών ετικετών και κομματικών χρωμάτων. Αναλαμβάνω την πρωτοβουλία να θέσω υποψηφιότητα με μόνη φιλοδοξία να προσφέρω στον τόπο, στον οποίο γεννήθηκα, που αγαπώ και στον οποίο οι πολίτες με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους».

Ακολούθως ο κ. Σαμπαζιώτης έκανε λόγο για ολοκληρωμένη πρόταση προγράμματος αναγέννησης, ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής, η οποία θα διαμορφωθεί μαζί με τους συμπολίτες μας με διαδικασίες ανοιχτών και ελεύθερων διαβουλεύσεων και συζητήσεων, ενώ διευκρίνισε ότι θα προχωρήσει σε παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα εφόσον εκλεγεί δήμαρχος και όχι νωρίτερα.

Ερωτώμενος για την υπόθεση του χρίσματος σημείωσε: «Περιμένω από τη Νέα Δημοκρατία να κάνει πράξη αυτό που λέει ότι θα απελευθερώσει τις παραταξιακές δυνάμεις και θα επιτρέψει να εκφραστούν ελεύθερα οι πολίτες. Η υποψηφιότητά μου δεν έρχεται σε αντίθεση με το κόμμα που υπηρετώ». Καταλήγοντας επεσήμανε: «Δεν θα χρησιμοποιήσω το όνομα του πρωθυπουργού, όταν η Νέα Δημοκρατία έχει επιλέξει να αφήσει ελεύθερους του πολίτε».

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Όλη η επικαιρότητα