Lifestyle

Και ο Άγγελος Μπακόπουλος στο σπίτι του Master Chef!

15847_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μαρία Καραμπάτση

(karabatsimaro@yahoo.gr)

Διπλή εκπροσώπηση της Ηλείας στην εκπομπή Master Chef 2 που προβάλλεται από το MEGA, καθώς μετά τον Κωνσταντίνο Τσαντίλη που εισήλθε ανάμεσα στους πέντε πρώτους στο σπίτι του παιχνιδιού, ακολούθησε στην 25αδα και ο Άγγελος Μπακόπουλος που επίσης κατάγεται από την Ηλεία.

Ο Άγγελος Μπακόπουλος, που επίσης έχει ξεχωρίσει στο παιχνίδι για τις μαγειρικές του ικανότητες, έχει γεννηθεί στον Πύργο και στην συνέχεια μεγάλωσε στο Λαντζόϊ.

Η σχέση με την μαγειρική είναι μία σχέση που κρατά χρόνια και χρονολογείται από τα παιδικά του χρόνια.

Από πολύ μικρή ηλικία ο Άγγελος είχε επηρεαστεί από την μαγειρική, αφού η μητέρα του Ειρήνη διαρκώς μαγείρευε για τον ίδιο, τον πατέρα του Γιώργο (που δεν είναι πια στην ζωή) και τους δύο αδελφούς του, τον Γιώργο και τον Θόδωρο.

Κατά συνέπεια η ενασχόληση με την μαγειρική ήταν κάτι που ήρθε από μόνο του.

«Το ?μικρόβιο? της μαγειρικής το πήρα από την μαμά μου» θα πει ο ίδιος στην εφημερίδα ?Πατρίς?.

Σε μικρή ηλικία, έχοντας οδηγό τις μνήμες του παρελθόντος που τον συντροφεύουν ακόμη και σήμερα, με την μητέρα του να δημιουργεί στην κουζίνα, πήγε στην Κρήτη για να σπουδάσει μαγειρική και εκεί κατάλαβε ότι η μαγειρική, το να γίνει σεφ, είναι και το μεγάλο του όνειρο.

Τότε ήταν που είπε ότι θα έκανε τα πάντα για να γίνει ένας καλός σεφ και οι βάσεις ήδη έχουν μπει για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

Ο Άγγελος μέχρι σήμερα έχει εργαστεί σε πολύ καλά εστιατόρια και ξενοδοχεία και τελευταίος του ?σταθμός? ήταν το πολύ καλό εστιατόριο στο ξενοδοχείο ?Olympia Riviera Ressort? στην Κυλλήνη.

Το Master Chef για τον Άγγελο προέκυψε τυχαία και ο ίδιος δηλώνει πολύ χαρούμενος γι? αυτό. Θέλησε να συμμετάσχει στο παιχνίδι για να δει το επίπεδό του, να μάθει νέα πράγματα και να συναγωνιστεί με άλλα άτομα.

Το τι θα γίνει στην συνέχεια, σε ότι αφορά το παιχνίδι, είναι κάτι που θα το δούμε στις οθόνες?

Όλη η επικαιρότητα