Ελλάδα

Κακοκαιρία: Σε απόγνωση οι κάτοικοι της Νέας Περάμου μετά τις καταστροφικές πλημμύρες

Ακούστε το άρθρο

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της Νέας Περάμου, μετά την καταρρακτώδη βροχή που έπληξε, το πρωί, την περιοχή. Από το κύμα κακοκαιρίας, πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Τέσσερις εξ αυτών βρέθηκαν νεκροί στην Μάνδρα Αττικής σε πλημμυρισμένα υπόγεια και πραύλιους χώρους.

Φονική κακοκαιρία στην Αττική – 15 τα θύματα – Εθνικό Πένθος κήρυξε ο Αλ. Τσίπρας – Δύο άτομα αγνοούνται – Σε πλήρη εξέλιξη οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους από την Πυροσβεστική (PHOTOS – VIDEO)

Απίστευτες είναι οι εικόνες καταστροφής που προκάλεσε η “σαρωτική” βροχή: Πλημμυρισμένα σπίτια, αυλές μέσα στη λάσπη, αυτοκίνητα ακινητοποιημένα, μάντρες ξηλωμένες και δεκάδες οι καταστροφές σε καταστήματα.

Οι κάτοικοι της Νέας Περάμου από νωρίς το πρωί βρίσκονται στο πόδι, προσπαθώντας να περισώσουν ό,τι μπορούν. «Μου γκρέμισε τη μάντρα. Το υπόγειο έχει πλημμυρίσει», λέει με απόγνωση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Ευτέρπη που προσπαθεί να βγάλει το νερό και τη λάσπη από την αυλή της.

4289484

Πηγή: Eurokinissi

Λίγο πιο κάτω, ο κ. Ιορδάνης, ιδιοκτήτης ψιλικατζίδικου, λέει ότι «η ζημιά στο μαγαζί είναι γύρω στα 20.000-25.000 ευρώ. Όλα τα έπιπλα που ήταν ξύλινα έχουν καταστραφεί. Τα ψυγεία κάηκαν».

KK

Πηγή: Eurokinissi

4289496

Πηγή: Eurokinissi

Πηγή: CNN

Όλη η επικαιρότητα