Μεσσηνία

Καλαμάτα: Αυτή τη φορά ο επίδοξος διαρρήκτης τα έκανε μούσκεμα! Ξεσκεπάστηκαν οι παλιές “αμαρτίες” του

Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκαν 13 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπών, σε τοπικές κοινότητες του δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη προχθές (23.1.2020) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου, ένας 21χρονος Έλληνας.

Ειδικότερα, προχθές (23.1.2020) το απόγευμα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, ο 21χρονος, επιχείρησε να εισέλθει σε σπίτι, αφού προηγουμένως είχε διαρρήξει παρακείμενο κατάστημα του ιδίου, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός. Μετά από άμεση αστυνομική κινητοποίηση, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της περεταίρω αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, προέκυψε ότι ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από την 12.12.2019 έως και την 23.1.2020, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας διέπραξε συνολικά 11 κλοπές – διαρρήξεις και μία απόπειρα κλοπής σε οχήματα, οικίες και οικόπεδο Ελλήνων, από όπου αφαίρεσε συνολικά χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, εργαλεία κ.α..

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα