Μεσσηνία

Καλαμάτα: Φοβερό τροχαίο με τη μηχανή να κόβεται στα δύο – Έτσι σώθηκαν οι ζωές τους

Ακούστε το άρθρο

Άγιος, αλλά κυρίως η υπευθυνότητα, γλίτωσαν τους δύο νεαρούς που το βράδυ της περασμένης Τρίτης (13-03-2018) έπεσαν θύματα σφοδρού τροχαίου, με τη μηχανή που επέβαιναν να κόβεται στα δύο και τις εικόνες από την παραλιακή της Καλαμάτας να σοκάρουν. Οι δύο νέοι έχουν υποστεί τραύματα (κυρίως κατάγματα) και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας εκτός κινδύνου.

Κανείς δεν θέλει να διανοηθεί τι θα γινόταν, αν και οι δύο δε φορούσαν κράνη. Όλα συνέβησαν στις 23.00 το βράδυ στην οδό Ναυαρίνου, λίγο πριν από τη διασταύρωση με την οδό Φαρών. Ένας 20χρονος, ως οδηγός της μηχανής και με συνεπιβάτη έναν 28χρονο, είχαν κατεύθυνση από «Φιλοξένια» προς Καλαμάτα.

Το τροχαίο ατύχημα στην Καλαμάτα

Η μηχανή συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 30χρονος Αλβανός. Ακόμα, όμως, δεν έχει διευκρινισθεί από την Αστυνομία ποια ακριβώς ήταν η κατεύθυνση του αυτοκινήτου. Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατευθυνόταν προς «Φιλοξένια» και εκείνη τη στιγμή επιχειρούσε προσπέραση σε άλλο όχημα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που η μηχανή μεγάλου κυβισμού των δύο νέων παιδιών κόπηκε στα δύο και κομμάτια της εκσφενδονίστηκαν αρκετά μέτρα μακριά. Μάλιστα, μεγάλο τμήμα της μηχανής βρέθηκε πάνω στον ποδηλατόδρομο, ενώ ξηλώθηκαν και αρκετά μεταλλικά κολωνάκια από εκεί.

Τα δύο παιδιά βρέθηκαν τραυματισμένα στο έδαφος, ενώ ο 30χρονος οδηγός εγκατέλειψε το σημείο και τα ίδια αβοήθητα. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους τραυματίες, ενώ ο ασυνείδητος οδηγός αναζητήθηκε, αφού οι πινακίδες του οχήματος δόθηκαν στην Αστυνομία από αυτόπτες μάρτυρες.

Το αυτοκίνητο εντοπίσθηκε εγκαταλελειμμένο κοντά στη Φαρών, ενώ περίπου μιάμιση ώρα μετά εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο οδηγός, ο οποίος- όπως διαπιστώθηκε- είναι παράνομα στη χώρα.

Πηγή: tharrosnews.gr

Όλη η επικαιρότητα