Μεσσηνία

Καλαμάτα: Παραβίασαν το μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας και διέρρηξαν μαγαζί για να κλέψουν ποτά!

Ακούστε το άρθρο

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Οι τέσσερις δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς αφού είχαν φύγει από το κατάστημα ψιλικών  φορτωμένοι ποτά και είδη διατροφής

Δεν κατάφεραν να στήσουν το… τσιμπούσι που είχαν σχεδιάσει, ένας 33χρονος Έλληνας και τρεις αλλοδαποί ηλικίας 21, 23 και 25 χρόνων οι οποίοι αψήφησαν τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας και διέρρηξαν ένα κατάστημα ψιλικών στην Καλαμάτα για να εξασφαλίσουν μεζεδάκια και οινοπνευματώδη ποτά!

Την ώρα που έφευγαν, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τους έκαναν έλεγχο και διαπίστωσαν ότι δεν είχαν συμπληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα για να κυκλοφορούν. Παράλληλα, δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν πώς προμηθεύτηκαν τις φιάλες αλκοολούχων ποτών και διάφορα είδη διατροφής και άλλα αντικείμενα που είχαν μαζί τους κι έτσι προσήχθησαν στην Ασφάλεια.

Εκεί, διαπιστώθηκε ότι τα είχαν κλέψει από το κατάστημα και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους. Οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί αν έχουν διαρρήξει και άλλα μαγαζιά.

Όλη η επικαιρότητα