ΕΠΣ Μεσσηνίας

Καλαμάτα: Συνεχίζουν στο πάγκο Χατζηαγγελής – Μάνα. Κρούση σε Ζαχαρόπουλο και Μπίζο

Ακούστε το άρθρο

Οι… επαΐοντες ασφαλώς και γνωρίζουν πολύ καλά ότι η φετινή «Μαύρη Θύελλα» μπορεί να κατέκτησε δια περιπάτου την πρωτιά στο Τοπικό, αλλά χωρίς ενίσχυση δεν είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει την προσεχή σεζόν στη Γ’ Εθνική, γι’ αυτό άλλωστε και έχουν ήδη έτοιμο το πλάνο ενίσχυσης. Πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης αναφέρουν ότι οι συζητήσεις με δύο ποδοσφαιριστές (Ζαχαρόπουλος και ένας ακόμη, πιθανότατα ο Μπίζος) βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και με την άφιξη του Σταύρου Παπαδόπουλου σε μερικές ημέρες θα κληθούν να υπογράψουν.

Από ‘κει και πέρα το ενδιαφέρον στρέφεται σε ολόκληρη την ελληνική αγορά με τον πήχη να ανεβαίνει ψηλά, στο ίδιο ύψος δηλαδή με το… πάνω ράφι απ’ όπου θα ψωνίσει μεταγραφικά η ασπρόμαυρη ομάδα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις αποχωρήσεις δεν πρόκειται να γίνουν βιαστικές κινήσεις. Σύμφωνα με το σχεδιασμό που έχει γίνει πρώτα θα αποκτηθούν αυτοί που πρέπει και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της Γ’ Εθνικής.

Συνεχίζει με το ίδιο δίδυμο στον πάγκο

Με τεχνικό δίδυμο τον Έλβιο Μάνα και τον Τάσο Χατζηαγγελή θα πορευθεί και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο στην τρίτη κατηγορία η «Μαύρη Θύελλα».

Οι δύο παλαίμαχοι άσοι που οδήγησαν φέτος την Καλαμάτα στον τίτλο της Α’ Τοπικής κέρδισαν την παραμονή τους στον πάγκο μετά την άνοδο και καλούνται τώρα να προετοιμάσουν τους παίκτες για την επόμενη ακόμα πιο απαιτητική σεζόν.

Από τη στιγμή που ο βασικός στόχος εκπληρώθηκε και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το πιο φυσιολογικό θα ήταν να συνεχίσουν, κάτι που πράγματι θα γίνει και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα.

notosport.gr

Όλη η επικαιρότητα