Αρθρογραφία

Καλή επιτυχία…

01401406181.jpg
Ακούστε το άρθρο

Καλημέρα όλη μέρα το εύχομαι σ’ όλους γιατί η Κυριακή είναι μια μέρα που νιώθουμε ότι ξεχωρίζει από τις άλλες μέρες. Ηρεμία, προσευχή, πρόγραμμα διαφορετικό που όλοι μας θέλουμε για λίγες ώρες γιατί το έχουμε ανάγκη. Τώρα πιο πολύ από ποτέ που το άγχος μας έχει κυριεύσει.

Αυτές τις μέρες κτυπούν γρήγορα οι ρυθμοί της καρδιάς των μαθητών όλων των σχολείων αλλά και των γονιών.  Ειδικά των παιδιών που κάνουν τα δικά τους όνειρα για το Πανεπιστήμιο και όχι μόνο. Έχω ζήσει σαν μανούλα τις στιγμές αυτές στα δικά μου παιδιά και πάντα τους έδινα λίγο πριν φύγουν το γλυκό τρυφερό μου φιλί μαζί με την ευχή μου. Στα χέρια μου  κρατούσα την μικρή εικόνα της Παναγίας για να τα βοηθάει. Και όταν τους την έβαζα στην τσέπη τους, το δεχόντουσαν με αγάπη γιατί έπαιρναν από ΕΚΕΙΝΗ δύναμη και πίστη.

Μην το ξεχνάτε αυτό. Μάθετε τα παιδιά σας, να αγαπούν, να σέβονται και να προσεύχονται. Στις δύσκολες μέρες, που η απόγνωση σταματάει τις σκέψεις, δώστε δύναμη και  στήριξη.

Μην τους περνάτε αρνητικά μηνύματα, κάντε τους τον «ψεύτικο κόσμο» πιο όμορφο με τα τρυφερά σας λόγια, για να τους δώσετε ελπίδα. Στηρίχτε τα, αγκαλιάστε τα και πείτε τους για μια ακόμη φορά «Είμαστε εμείς για εσάς» και ευχηθείτε τους την πιο μεγάλη επιτυχία, που την ευχόμαστε και εμείς διπλά.

Της Σοφίας Βαρουξή

Όλη η επικαιρότητα