Ελλάδα Περιβάλλον

‘Καλοκαίρι’ τέλος από το πρωί της Δευτέρας

Ακούστε το άρθρο

Μεταβολή του καιρού από νωρίς το πρωί της Δευτέρας και από τα βορειοδυτικά της χωράς, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες πουδεν αποκλείεται να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς άνεμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

α. Τη Δευτέρα (23-10-17).

Αρχικά το βόρειο Ιόνιο, η ήπειρος, η δυτική Στέρεα, η δυτική Μακεδονία και μέχρι το μεσημέρι η Πελοπόννησος, η κεντρική Στέρεα, η Θεσσαλία και η κεντρική Μακεδονία.

Από το απόγευμα και μετά η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν η Κρήτη και οι ανατολικές Κυκλάδες.

β. την Τρίτη (24-10-17)

Η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην αρχή της ημέρας η Κρήτη και η ανατολική Μακεδονία.

Προς το βράδυ και πάλι η ανατολική Μακεδονία, η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), τα υπόλοιπα νησιά του βορείου Αιγαίου και πιθανόν τη νύχτα οι Σποράδες.

γ. Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά περιόδους στις περισσότερες ανατολικές και νότιες περιοχές της χωράς και την Τέταρτη (25-10-17)

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ WWW.DELTIOKAIROU.GR

Δευτέρα

Καιρός: Αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Στην υπόλοιπη χωρά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: Στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

*Αθήνα *Θεσσαλονίκη *Ηράκλειο *Λάρισα *Βόλος *Χανιά *Καβάλα*Ιωάννινα *Χαλκίδα *Σέρρες

*Τρίκαλα *Κατερίνη *Καλαμάτα *Λαμία*Ρόδος *Κομοτηνή *Δράμα *Αλεξανδρούπολη *Βέροια

*Ξάνθη*Κέρκυρα

Τρίτη

Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο οπού τα φαινόμενα πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά.

Άνεμοι: Στα δυτικά βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε πτώση σε όλη τη χώρα.

Πηγή news247.gr

Όλη η επικαιρότητα