Ηλεία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Καλοκαιρινή Συνάντηση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

Τις προσεχείς ημέρες  θα γίνει η καθιερωμένη Καλοκαιρινή Συνάντηση  των διατελεσάντων Προσκόπων και παράλληλα θα συμμετέχουν  στις εκδηλώσεις της κατασκήνωσης των Προσκόπων Πύργου, στη Σκαφιδιά, .

Στην κατά γενική ομολογία,από τα προηγούμενα χρόνια,επιτυχημένη Προσκοπική βραδιά, προσκαλούνται να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, που οργανώνουν την εκδήλωση, αλλά και όσοι στα νεανικά τους χρόνια συμμετείχαν στις Προσκοπικές ομάδες και επιθυμούν να ξαναζήσουν τις ωραίες στιγμές της νιότης ,καθώς και φιλοπρόσκοποι στελέχη απο Αθηνα ,απο Πελ/σο και προσωπικότητες της Ηλείας,όπως συνηθίζεται άλλωστε.

Το ραντεβού,για εφέτος, έχει οριστεί για την Τρίτη 22α Αυγούστου και 8μμ..στον Κατασκηνωτικό χώρο της Σκαφιδιάς[εγκαταστάσεις Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας. Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων και το επιτελείο της Κατασκήνωσης των Προσκόπων Πύργου, έχουν προετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά.
Μετά από το φαγητό, οι μουσικοί τους, θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα,με προσκοπικά και άλλα τραγούδια. Δηλώσεις συμμετοχής στον Αρχηγό της Ομάδας Συντονισμού κ.Κώστα Τριανταφυλλόπουλο,στους Υπαρχηγούς κ.κ.Ανδρ.Γιατρά και Στάθη Κυριακόπουλο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων..

Όλη η επικαιρότητα