Καιρός

Καλός καιρός, άνοδος της θερμοκρασίας

Ακούστε το άρθρο

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή 9 Απριλίου 2017.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 22, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 7 έως 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 22 και στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι μέτριοι και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς.

Πηγή:meteo.gr

Όλη η επικαιρότητα