Ελλάδα

Κάλυμνος: Μυστήριο γύρω από την δολοφονία του φοιτητή

Ακούστε το άρθρο

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τα αίτια της δολοφονίας του Νίκου Χατζηπαύλου, η σορός του οποίου βρέθηκε το Σάββατο σε ερημική περιοχή της Καλύμνου. Από το πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι η σορός μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο χώρο και πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, χωρίς βέβαια να είναι γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο. Πρόκειται για μία περιοχή που στην κυριολεξία χτενίστηκε από τις επίγειες δυνάμεις που διενεργούσαν τις έρευνες κατ’ επανάληψη, χωρίς να έχει βρεθεί κάτι τις προηγούμενες ημέρες.

Η εξέταση από τον Ιατροδικαστή

Η  σορός του Νίκου παρέμεινε στο χώρο που εντοπίσθηκε, φυλασσόμενη εν αναμονή του Ιατροδικαστή  Πάνου Κοτρέστου που ήλθε από Ρόδο σήμερα Κυριακή το πρωί, μετά τις 11.30 στο νησί.

Ο ιατροδικαστής Πάνος Κοτρέστος αμέσως μετέβη στο χώρο που βρέθηκε η σορός και ξεκίνησε την εξέταση προβαίνοντας σε πρώτη φάση σε νεκροψία.

Η συνέχιση της εξέτασης για την ολοκλήρωση της νεκροτομής θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του kalymnos-news.gr η σορός του θα μεταφερθεί εκεί, αύριο Δευτέρα.Ήδη η σορός του άτυχου Νίκου,σήμερα αργά το απόγευμα  μεταφέρθηκε από το χώρο που βρέθηκε σε ειδικό χώρο ψυγείο, στο νοσοκομείο Καλύμνου, όπου φυλάσσεται, προκειμένου αύριο το απόγευμα προωθηθεί στη Ρόδο

Φειδωλός στις πληροφορίες που έδωσε, ήταν ο ιατροδικαστής ,αφού όπως είπε δεν μπορεί να εκφέρει άποψη αν δεν ολοκληρώσει τη νεκροτομή, κάτι που θα γίνει  αύριο μετά την μεταφορά της σορού στην Ιατροδικαστική Υπηρεσάι της Ρόδου . Επίσης από την νεκροψία δεν είναι δυνατό να διαπιστωθούν τα αίτια του θάνατου κάτι που θα γίνει με την ολοκλήρωση της νεκροτομής

Από κάποια πρώτα στοιχεία που διαπιστώθηκαν από τη νεκροψία, ο άτυχος Νίκος φέρει κακώσεις σε πολλά σημεία του σώματος, ενώ δεν φέρει τραύμα από όπλο. Χωρίς αυτό να έχει διαπιστωθεί μετά βεβαιότητας,  ίσως να υπάρχουν «κακοποιήσεις από ζώα στο σώμα» του άτυχου Νίκου.

Πηγή: news247.gr 

Όλη η επικαιρότητα