Life Ηλεία

Οι καλύτερες προτάσεις διασκέδασης σε Πύργο και Αμαλιάδα

Ακούστε το άρθρο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Perfect Mess live στο Rex plus!

Με ροκ –και όχι μόνο- διάθεση θα υποδεχθούν απόψε, στην σκηνή του Rex plus στον Πύργο, υποστηρικτές και λάτρεις των live τα μέλη του συγκροτήματος Perfect Mess! Άλλωστε το τοπικό μουσικό σχήμα συνηθίζει στις εμφανίσεις του να προσφέρει έντονες συγκινήσεις… έναρξη στις 10 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη! 

Sinner Παρασκευή με… Hysteria!

Με την Iva Bogdanova να λικνίζεται σε super sexy ρυθμούς το Sinnerστον πεζόδρομο της Αμαλιάδας μας προσκαλεί απόψε σε ένα πολύ δυνατό event! Στο «Hysteria», το απόλυτο φοιτητικό event της πόλης σας περιμένουν πολλές ακόμα εκπλήξεις καθώς και οι μουσικές του John Bousoutis.

 

Beer Fest στο Bardoo!

Σήμερα Παρασκευή, στο Bardoo στην Αμαλιάδα, ο chef Sakis Kiriakopoulos  ετοιμάζει εξαιρετικά εδέσματα σε έναν  υπέροχο μπουφέ για να δοκιμάσετε μαζί με τις επιλεγμένες μπύρες που θα υπάρχουν για εσάς! Στις μουσικές επιλογές η Liana Markopoulou!

Παρουσίαση Καρναβαλικού «Snap chat» στο Deko!

Έντονα Αποκριάτικο ύφος και διάθεση θα υπάρχει απόψε στο Deko café-bar στην Αμαλιάδα! Ο λόγος δεν είναι άλλος από την παρουσίαση της στολής του Καρναβαλικού γκρουπ με τίτλο «Snap chat»… βρεθείτε εκεί και μπείτε στο κλίμα της Αποκριάς!

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

«Θα τραγουδήσω αγαληνά τώρα του βράδυ, βράδυ…» στα 20α «Χαραλάμπεια»

Στην Θράκη θα είναι αφιερωμένα φέτος τα «Χαραλάμπεια», η κορυφαία μουσικοχορευτική παράσταση του Λυκείου των Ελληνίδων Πύργου. Η επετειακή εκδήλωση (συμπληρώνει 20 χρόνια), με τίτλο «Θα τραγουδήσω αγαληνά τώρα του βράδυ, βράδυ…», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στο Συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε. Ηλείας στον Πύργο με ώρα έναρξης στις 7 μ.μ. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Μεγάλη Χορευτική Ομάδα, οι έφηβοι και τα τμήματα ενηλίκων του Λυκείου θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν, φορώντας παραδοσιακές φορεσιές της Θράκης. Παράλληλα η χορωδία του Λυκείου θα παρουσιάσει τραγούδια από όλες τις περιοχές της Θράκης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

«I love Carnival 2» στο Central!

Κυριακή μεσημέρι… στις 4 μ.μ. είναι η ώρα για να κινηθείτε σε Αποκριάτικους ρυθμούς στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας! Meeting point το Central χάρις στο 2ο συνεχόμενο event με τίτλο «I love Carnival»!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Κώστας Μακεδόνας Live στον Πύργο!

Το Rex Plus στην κεντρική πλατεία του Πύργου, το βράδυ της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου, ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τον Κώστα Μακεδόνα, μία από τις πιο σημαντικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού! Έχοντας στις αποσκευές του πολλές μεγάλες επιτυχίες στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού, μας παρουσιάζει μοναδικά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και τραγούδια – σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας δημιουργώντας ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα βασισμένο στο καλό λαϊκό τραγούδι.

Σημεία προπώλησης

Πύργος: “Πλανώδειο” (Κρεστενίτη 16, 26210-22960 & 694 776 6402), βιβλιοπωλείο «Κορκολής» (26210 22674), δισκοπωλείο «Κυριάκος» (26210 29672)

Αμαλιάδα: Βιβλιοπωλείο «Πανόραμα» (26220 21221)

Αρχαία Ολυμπία: «Ρόδο» καφέ (26240 29180)

Όλη η επικαιρότητα