Ηλεία

Καλύβια Ζαχάρως: Θρασύτατοι διαρρήκτες άδειασαν το σπίτι τριμελούς οικογένειας

Ακούστε το άρθρο

Θύμα θρασύτατων διαρρηκτών έπεσε μια τριμελής οικογένεια στον οικισμό Καλύβια της Ζαχάρως χθες το πρωί, καθώς την ώρα που έλειπαν, άγνωστοι μπήκαν μέσα στο σπίτι τους και τους έκλεψαν το ποσό των 3.500 ευρώ και χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας πάνω από 2.000 ευρώ, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στην αστυνομία.

Η διάρρηξη έγινε μέσα σε τρεις ώρες, από τις 9 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι, διάστημα κατά το οποίο το ανδρόγυνο ήταν στον Πύργο και ο γιος στην εργασία του.

«Φύγαμε κατά τις 9 το πρωί για να πάμε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου είχαμε ραντεβού με τον οφθαλμίατρο. Γυρίσαμε κατά τις 12 στο σπίτι, και μόλις πήγα να βάλω το κλειδί είδα τι είχε γίνει. Κατάλαβα ότι έγινε διάρρηξη και ειδοποίησα την αστυνομία, καθώς ο σύζυγός μου ήταν ταραγμένος. Μας αδειάσανε όλες τις ντουλάπες και τα συρτάρια στο σπίτι και πήραν τα πάντα, από λεφτά μέχρι κοσμήματα και βιβλιάρια καταθέσεων και υγείας», δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» η κα Αγγελική Μαντζούνη.

Όπως μας έδειξε, οι δράστες έκοψαν το σύρμα στην πίσω πλευρά του σπιτιού και έσπασαν το τζάμι της κουζίνας για να μπουν μέσα.

Παρακολουθώντας προφανώς τις κινήσεις της οικογένειας, γνώριζαν ότι θα απουσιάζουν και εκμεταλλεύτηκαν πλήρως τον χρόνο και «αδειασαν» το σπίτι. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το ΑΤ Ζαχάρως.

Όλη η επικαιρότητα