Πολιτική

Καμμένος: Κομισάριος της ΚΝΕ στο υπουργείο Άμυνας ο Ρήγας, ακροδεξιός ο αρχηγός ΓΕΣ

Ακούστε το άρθρο

Για κομματικό στρατό μίλησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, κατήγγειλε ενεργοποίηση μυστικών πρωτοκόλλων μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σφοδρή επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Παναγιώτη Ρήγα, αλλά και τον αρχηγό ΓΕΣ Γεώργιο Καμπά εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Όπως είπε ο κ.Ρήγας λειτουργεί ως κομισάριος της ΚΝΕ στο υπουργείο Άμυνας, ενώ χαρακτήρισε πιόνι του τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Παράλληλα, μιλώντας στο Open, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι με τη συμφωνία των Πρεσπών ενεργοποιούνται και μυστικά πρωτόκολλα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ενώ ζητείται από εφοπλιστές να βοηθήσουν για το στρατό και το ναυτικό, από τον κρατικό προϋολογισμό «δίνουν 198 εκατομμύρια ευρώ στα Σκόπια».

«Γίνονται επικίνδυνα πράγματα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Δεν έχει να κάνει με τον κ.Αποστολάκη, έχει υποσκελιστεί από τον Ρήγα που λειτουργεί σαν κομισάριος στο υπουργείο Αμυνας», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνέχισε επιτιθέμενος στον αρχηγό ΓΕΣ, λέγοντας ότι δεν έκαναν αρχηγό τον κ.Στεφανή, έκαναν έναν άνθρωπο με δύο εμφράγματα, που έχει στην πλάτη του και την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Είναι ακροδεξιός. Λειτουργεί σας πιόνι του Ρήγα. Προχές είπε ότι στο Ρούπελ πολέμησαν “ανεξαρτήτως θρησκειών”, ήταν στοχευμένη δήλωση. Είναι ανίκανος, επικίνδυνος, κατευθυνόμενος».

Ο Πάνος Καμμένος συνέχισε υποστηρίζοντας ότι έγιναν αποστρατείες με εντολή του κόμματος, ότι έχει γίνει κομματικός στρατός, για να προσθέσει: «Δεν πείραξα άνθρωπο στο υπουργείο Αμυνας. δεν επέτρεψα να κάνουν κομματισμό στις ένοπλες δυνάμεις. Προστάτευσα και όλους αυτούς τους κομματικούς αγκιτάτορες, δεν επέτρεψα να πειράξουν άνθρωπο, λόγω της κομματικής του καταγωγής. Ο Αποστολάκης είναι ικανός και είμαι ήσυχος που είναι εκεί. Κομισάριος της ΚΝΕ ο κ.Ρήγας. Πήγαν να περάσουν συμβούλια στρατιωτών που θα ελέγχουν τους διοικητές. Να περάσουν τους αντιρρησίες προτρέποντας τη νεολαία να γίνουν αντιρρησίες».

Για την πιθανότητα να μην μπουν οι ΑΝΕΛ στην επόμενη βουλή, ο κ.Καμμένος υποστήριξε ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης έχουν κοινά συμφέροντα. «Αν ο λαός δεν θέλει εμένα και τους ΑΝΕΛ στη Βουλή, εντάξει. Δεν θα αφήσω ποτέ παρεμβάσεις που προσβάλλουν τη σχέση της ορθοδοξίας με τον ελληνισμό».

Για Novartis και Πετσίτη: Η Novartis έχει περάσει όλη τη βάσανο, είναι στον φυσικό δικαστή, η κυβέρνηση δεν πρέπει να εκμεταλλευθεί το θέμα και η NΔ να μην προκαταλαμβάνει την απόφαση της Δικαιοσύνης. Πετσίτηδες έχω δει πολλούς σε όλα τα κόμματα, αρουραίοι υπάρχουν πολλοί το θέμα είναι αν απομονώνονται ή όχι από τους πολιτικούς τους υπευθύνους. Τον έχω δει τον Πετσίτη, αν είχα στοιχεία θα τα πήγαινα στη δικαιοσύνη.

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα