Life

Κάντε το σπίτι σας πιο… σέξι με αυτούς τους 8 τρόπους!

Ακούστε το άρθρο

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε και όλοι μας -είτε είμαστε σε σχέση είτε όχι- νιώθουμε έναν έντονο ερωτισμό τον οποίο πολύ θα θέλαμε να βάλουμε και στο σπίτι μας.

Αν, λοιπόν, θέλετε να κάνετε το σπίτι σας να δείχνει πιο ερωτικό -όχι μόνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και για κάθε μέρα- δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

Απαλά υφάσματα Όλα έχουν να κάνουν με την αφή σε ένα ερωτικά διακοσμημένο σπίτι. Για την κρεβατοκάμαρα επιλέξτε τα πιο υψηλής ποιότητας σατέν σεντόνια που μπορείτε να αγοράσετε ενώ στο σαλόνι σας μπορείτε να βάλετε γούνινα διακοσμητικά μαξιλάρια και ριχτάρια.

σέξι

Η γούνα είναι σέξι… πώς να το κάνουμε.

Χαμηλός φωτισμός Τίποτα δεν μπορεί να δημιουργήσει πιο ρομαντική ατμόσφαιρα σε έναν χώρο από ότι ο χαμηλός φωτισμός. Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να βάλετε στον χώρο σας μερικά έξτρα φωτιστικά -επιδαπέδια ή επιτραπέζια- τότε μπορείτε απλά να τον εμπλουτίσετε με μερικά κεριά.

Μεταλλικά στοιχεία Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κάνετε τον χώρο σας να δείχνει πιο σοφιστικέ και σέξι είναι να προσθέσετε σε αυτόν κάτι χρυσό, ασημένιο, μπρονζέ, ροζ-χρυσό. Όλες αυτές οι επιλογές είναι σέξι.

σέξι

Τα μεταλλικά στοιχεία είναι σέξι.

Έντονα μοτίβα Το να παίρνετε διακοσμητικά ρίσκα είναι σέξι! Αντί να παίζετε με ασφάλεια επιλέγοντας κλασικά χρώματα και μοτίβα για τον χώρο σας δοκιμάστε να κάνετε τολμηρούς συνδυασμούς.

Δέρμα και γούνα Συνδυάστε έναν δερμάτινο καναπέ με γούνινα μαξιλάρια ή και γούνινο ριχτάρι και έχετε έτοιμο το πιο σέξι σκηνικό.

σέξι

Η γούνα και το δέρμα είναι ο τέλειος συνδυασμός.

Μαύροι τοίχοι Όπως και να το κάνουμε το μαύρο είναι σέξι. Επομένως μια ωραία ιδέα είναι να βάψετε μαύρο έναν τοίχο του σαλονιού ή έναν τοίχο του υπνοδωματίου σας.

Φρέσκα λουλούδια Τίποτα δεν είναι πιο ρομαντικό από τα φρέσκα λουλούδια. Γεμίζετε συχνά-πυκνά τον χώρο σας με αυτά.

Καθρέφτες Δεν χρειάζεται να βάλετε καθρέφτη στο ταβάνι για να δείξει το σπίτι σας σέξι. Μερικοί καθρέφτες εδώ κι εκεί, όμως, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Επιλέξτε καθρέφτες με μεταλλική κορνίζα, αντικέ σχήματα και βάλτε τους στο σαλόνι αλλά και στην κρεβατοκάμαρα.

σέξι

Προσθέστε λίγο παραπάνω ερωτισμό στον χώρο σας βάζοντας σε αυτόν μερικούς καθρέφτες.

Πηγή: spirossoulis 

Όλη η επικαιρότητα