ΚΑΠΗ Βαρθολομιού: Ήταν όλοι στην κοπή της πίτας

Στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Βαρθολομιού στις 28-1-2019 και ώρα 6 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας με τη συμμετοχή του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ν. Ηλείας και των Φορέων του Νομού.

Στην εκδήλωση, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που υπογράφει ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Κώστας Λυκογιάννης, παρέστησαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ηλείας κ. Φιλάρετος Σπανόπουλος, ο πατήρ Ανδρέας Μπουγιουκλής – εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Βαρθολομιού, ο πατήρ Γεώργιος Ράλλης – εφημέριος του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βαρθολομιού καθώς και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Λευκοχωρίου πατήρ Αθανάσιος Μόσχος.

Την κοπή πίτας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξιος Καστρινός, η Επικεφαλής της μειοψηφίας κα. Σοφία Μαρινοπούλου καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι και των δύο παρατάξεων. Επίσης παρόντες ήταν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για το Δήμο Πηνειού κ.κ. Διονύσιος Γεωργόπουλος, Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος και Ανδρέας Μαρίνος.

Τέλος παρέστη ο Ανθυποσμηναγός κ. Αθανάσιος Γαλανακόπουλος ως εκπρόσωπος του Διοικητή της 117 Π.Μ. Ανδραβίδας, ο Αρχισμηνίας κ. Θεόδωρος Ζωγόπουλος ως εκπρόσωπος του Διοικητή του ΚΕΑΤ και ο κ. Ιωάννης Γιαννόπουλος, Αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας εν αποστρατεία. Πλήθος κόσμου από την τοπική κοινωνία του Βαρθολομιού και όχι μόνο τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.