Γυναίκα

Κάποιος απόρησε πώς παντρεύτηκε έναν τόσο ωραίο άντρα και πρέπει να δεις την απάντησή της

Ακούστε το άρθρο

Πού να ήξερε η Jenna Kutcher όταν ανέβαζε φωτογραφίες από ρομαντικές βόλτες με τον σύζυγό της σε μια παραλία στη Χαβάη, ότι θα υπήρχαν άνθρωποι που θα αναρωτιούνταν πώς κατάφερε «να ρίξει» έναν τόσο ωραίο τύπο. Κι όμως, ποτέ μην υποτιμάς την ικανότητα των ανθρώπων να σε εκπλήξουν δυσάρεστα – θα της έλεγα αν ήταν φίλη μου.

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα κορίτσι με καμπύλες, που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε έναν τύπο με κοιλιακούς – σκακιέρα και για κάποιο λόγο αυτό κάνει τον κόσμο να αναρωτιέται. Το «πώς ένας τέτοιος τύπος κοίταξε μια σαν εσένα» και η αντίληψη ότι οι «γυμναστηριακοί» κούκλοι δεν επιλέγουν γυναίκες που δεν ασχολούνται το ίδιο ή και καθόλου με τη γυμναστική, καλά κρατεί.

Η φίλη Jenna, όμως, αν και πολύ ευγενικά – έδωσε την κατάλληλη απάντηση στο ακόλουθο post.

«Μια φορά κάποιος μου έστειλε μήνυμα για να μου πει ότι δεν πιστεύει πώς τα κατάφερα και βρήκα έναν τόσο ωραίο άντρα. Για να είμαι ειλικρινής, αιφνιδιάστηκα με αυτό.

Κομμάτι της ανασφάλειας με το κορμί μου έχει προκύψει κι από το γεγονός ότι είμαι παντρεμένη με τον ίδιο τον Mr. 6pack. Γιατί να παντρευτώ εγώ, ένα κορίτσι με καμπύλες, έναν τέτοιο άντρα; Νιώθω ανάξια και όταν γράφω στο μυαλό μου κείμενα ότι επειδή δεν είμαι λεπτή, δεν μου αξίζει.

Αυτός ο άντρας έχει αγκαλιάσει κάθε μου καμπύλη, κάθε λακάκι, κάθε κιλό, και κάθε σπυράκι τα τελευταία δέκα χρόνια και μου υπενθύμιζε πάντα ότι είμαι όμορφη ακόμα κι όταν αυτά που σκέφτομαι δεν λένε κάτι τέτοιο (ή όταν δεν έχω κάνει μπάνιο για μέρες).

Οπότε, ναι, οι μηροί μου ακουμπούν μεταξύ τους, τα μπράτσα μου είναι μεγάλα, η κοιλιά μου δεν είναι επίπεδη, αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα σε μένα για να αγαπήσει και διάλεξα αυτόν τον άντρα γιατί μπορούσε να διαχειριστεί όοοοοοολα αυτά (και τόσα ακόμα).

Είμαι πολύ περισσότερα πράγματα από το κορμί μου, το ίδιο κι εκείνος, το ίδιο κι εσύ.»

Πηγή: LADYLIKE 

Όλη η επικαιρότητα