Παρουσίαση Επιχείρησης

ΚΑΡΑΦΛΟΣ ELECTRONET: «Πιο καλά και πιο φθηνά, πουθενά»!

Ακούστε το άρθρο

Για όσους ψάχνουν εντοιχιζόμενα, η λύση ακούει στο ανακαινισμένο τμήμα της Electronet Kαραφλός και τις μεγάλες προσφορές σε νέες παραλαβές για μία εβδομάδα!

Το μεγαλύτερο τοπικό υπερκατάστημα ηλεκτρικών της πόλης μας, ανακαινίστηκε στον χώρο των εντοιχιζόμενων ηλεκτρικών συσκευών και εμπλουτίστηκε με νέες παραλαβές προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές στις καλύτερες τιμές.

Όλες οι επώνυμες εταιρίες εντοιχιζόμενων συσκευών Bosch, Siemens, Pitsos, AEG, Zanussi, Neff, Miele, Whirlpool συνθέτουν την πληρέστερη γκάμα συσκευών που θα καλύψουν κάθε απαίτηση. Οι καταναλωτές μπορούν να δουν από κοντά τη συσκευή που τους ενδιαφέρει και να την αποκτήσουν στην καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

Τα νέα προϊόντα!
Οι πορσελάνες «Ιωνία» φυσικά δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες συστάσεις. Από το 1972 η εταιρεία έχει αναδειχθεί σε ηγέτη της ελληνικής αγοράς οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού ειδών πορσελάνης. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια η «Ιωνία» έχει εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της με ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, είδη κουζίνας και αξεσουάρ τραπεζιού.
Έτσι, στο ισόγειο της εταιρείας Καραφλός – Electronet συναντάμε όλη τη γκάμα των κλασσικών – διαχρονικών αλλά και των πλέον καινούργιων συλλογών της «Ιωνίας».
Από σερβίτσια, μαχαιροπίρουνα, ποτήρια για να φτιάξει κάποιος ολόκληρη την τραπεζαρία του, το μπαρ του, την κουζίνα του ή για να κάνει ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο, μέχρι όλη την γκάμα των παιδικών προϊόντων της «Ιωνίας».
Η εταιρεία Fylliana δημιουργήθηκε το 1989 με έδρα την Κατερίνη και σήμερα, φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των πλέον ανερχομένων εισαγωγικών εταιρειών στην Ελλάδα. Με πλήρη ανανέωση των συλλογών της, δυο φορές τον χρόνο, οι χιλιάδες καινούργιοι κωδικοί σε έπιπλα, φωτιστικά, μικροέπιπλα, διακοσμητικά, είδη εξοχής κλπ αποτελούν πηγή έμπνευσης.
Στον πρώτο όροφο της επιχείρησης «Καραφλός» υπάρχει στημένο… ένα ολόκληρο σπίτι, με όλες τις νέες δημιουργίες της επιχείρησης «Fyllina», περιμένοντας να τις εντάξετε στους δικούς σας χώρους!

Επωφεληθείτε κι εσείς των μεγάλων προσφορών της Electronet Καραφλός και διαπιστώστε για άλλη μια φορά πως:

«ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!! ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ»!

Διεύθυνση: 4ο χλμ Εθνικής Οδού-Πύργου Πατρών, Πύργος
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26210 31428 – 26210 27189
Φαξ: 26210 23658
Email: info@karaflos.gr
Επισκεφθείτε το site
Βρείτε μας στο facebook


Δείτε τον επαγγελματικό οδηγό του patrisnews.com 


Θέλετε να  καταχωρήσετε την επιχείρησής σας;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2621500567 και στο
 patrisnews@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα