Πολιτισμός

Οι «Καραμέλες Ούζου» θα…. σερβιριστούν απόψε στο Θέατρο Δάσους Δρούβα

Ακούστε το άρθρο

Οι «Καραμέλες Ούζου», η μαύρη κωμωδία που έχει γράψει ο Ηλείος Γιάννης Γαλανόπουλος και σκηνοθετεί ο Σταύρος Νικολαϊδης, μετά την επιτυχία της πρεμιέρες στο Σινέ Ρόδον στον Σταφιδόκαμπο, απόψε θα….σερβιριστούν στο Θέατρο Δάσους Δρούβα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται ο Σταύρος Νικολαΐδης στο ρόλο ενός βοηθού σεφ και ο Δημήτρης Καμπόλης στο ρόλο ενός Σερβιτόρου, σ’ έναν ακόμη ρόλο εμφανίζεται και ο σεναριογράφος – πια – Γιάννης Γαλανόπουλος, ενώ η Ναταλία Γερμανού έχει ραδιοφωνική συμμετοχή-έκπληξη στο έργο.

Λίγα λόγια για το έργο

Χαράματα. Κεραυνοί και αστραπές. Μετά από μια δεξίωση, ένας σερβιτόρος και ένας βοηθός σεφ βρίσκονται ξαφνικά ολομόναχοι και κλειδωμένοι στον τελευταίο όροφο ενός ξενοδοχείου της Αθήνας. Δυο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες θα προσπαθήσουν να δραπετεύσουν από αυτή την κατάσταση. Όταν το θύμα γίνει θύτης, η εκδίκηση δεν είναι απλώς ένα πιάτο που τρώγεται κρύο… αλλά πολύ καυτερό!

Οι «Καραμέλες Ούζου», θα προσφέρουν στο κοινό αγωνία, συγκίνηση και γέλιο, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη στις μέρες μας. Η παράσταση θα αρχίσει στις 9:15 το βράδυ και η είσοδος είναι 8,00 ευρώ.

Να σημειωθεί τέλος ότι η παράσταση θα παρουσιαστεί σήμερα, στην Πλατεία Ελευθερίας στη Βάρδα και την Τετάρτη 16 Αυγούστου, στον χώρο του Γυμνασίου Ζαχάρως.

Όλη η επικαιρότητα