Κάστρο – Κυλλήνης: «Άδειασαν» 42 χιλ. ευρώ από το ΑΤΜ!

Με συνολική λεία 42 χιλ. ευρώ, έφυγαν άγνωστοι δράστες χθες τα ξημερώματα που διέρρηξαν μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης Χρημάτων της Τράπεζας Πειραιώς στο Κάστρο Κυλλήνης. Το περιστατικό έγινε γνωστό, σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το πρωί, όταν τραπεζική υπάλληλος του υποκαταστήματος της τράπεζας πήγε στο χώρο που βρισκόταν το ΑΤΜ και αντιλήφθηκε την παραβίαση.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα, λειτουργεί στο χώρο του πρώην κοινοτικού καταστήματος της τοπικής κοινότητας Κάστρου του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης στο οποίο οι άγνωστοι εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο. Εκεί και χωρίς κάποιος να τους αντιληφθεί, κατάφεραν να παραβιάσουν την πόρτα του ΑΤΜ, με χρήση οξυγονοκόλλησης και να αφαιρέσουν από το εσωτερικό του τα χρήματα που υπήρχαν σε αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης με τους επίδοξους διαρρήκτες να καταφέρνουν να αποσπάσουν το μεγάλο αυτό ποσό, καθώς εκείνη την ώρα το κοινοτικό κατάστημα ήταν κλειστό, ενώ κανείς δεν μπορούσε να αντιληφθεί την κλοπή.

Η τραπεζική υπάλληλος που είδε το πρωί την παραβίαση ενημέρωσε αμέσως το τοπικό αστυνομικό τμήμα, αστυνομικοί του οποίου, έχουν ξεκινήσει έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα κατάφεραν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να αφαιρέσουν τα χρήματα.