Events Ηλεία Μουσική

Καταχειροκροτήθηκαν οι βραδιές του «Abelon Festival» [ΦΩΤΟ]

Ακούστε το άρθρο

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις στο θέατρο του Κτήματος Μπριντζίκη, από 29 Ιουνίου έως 29 Ιουλίου

Ολοκληρώθηκαν στο τέλος του Ιουλίου οι εκδηλώσεις του «Abelon Festival», που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη χρονιά φέτος και με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο του Κτήματος Μπριντζίκη.

Επρόκειτο για καλλιτεχνικές βραδιές, διαφορετικού ύφους, οι οποίες απευθύνονταν σε μικρούς και μεγάλους και παρουσιάστηκαν στο όμορφο θέατρο του κτήματος από την 1η έως την 29η Ιουλίου, με ελεύθερη είσοδο και μεγάλη προσέλευση από το κοινό.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Κυριακή 1η Ιουλίου με τη Ρεμπέτικη Συνάντηση-live με τα μουσικά σχήματα «Της Στιγμής» και «Ρεμπέτικο Τρίο». Ακολούθησε το Live Concert «Melting Vox Radio» με τους: «The Granites», «Ελεύθερη Πτώση», «G. A. Τrio» την Κυριακή 8 Ιουλίου, ενώ την Παρασκευή 13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το εντυπωσιακό LIVE του Alejandro Gomez Gutierrez και χορός flamenco από τους μαθητές της Σχολής Χορού «Χοροκίνηση» της Πόπης Παναγοπούλου.

Στη συνέχεια, την Κυριακή 15 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε το αφιέρωμα στο Βασίλη Τσιτσάνη από την «Ορχήστρα Τα Χρώματα της Ήλιδας» το οποίο καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, ενώ την Τετάρτη 18 Ιουλίου παρουσιάστηκε η παιδική παράσταση «Ο Τρομερός Εχθρός» από τους X-Saltibagos από την Πάτρα. Τέλος, την Κυριακή 22 Ιουλίου το αφιέρωμα στον Ηλία Ανδριόπουλο από τη Μικτή Χορωδία Πύργου παρουσία του ιδίου έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις και οι καλλιτεχνικές βραδιές «έκλεισαν» την Κυριακή 29 Ιουλίου με τη συναυλία «Οι Τραγουδιστάδες του Πύργου» από μέλη της Φιλαρμονικής Πύργου.

Στους θεατές δόθηκε η ευκαιρία με την επίσκεψή τους, πέρα από το να απολαύσουν τις ιδιαίτερες αυτές εκδηλώσεις, να γνωρίσουν περισσότερο τον χώρο του ενεργειακά αυτόνομου «πράσινου» οινοποιείου, το οποίο διαθέτει εκτός από το θέατρο, αίθουσα συνεδριάσεων και εκδηλώσεων, μια υπέροχη κάβα και χώρους φιλοξενίας.

Όλη η επικαιρότητα