Ηλεία

Με καταγωγή από το Ανδρώνι ο 37χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ που έβαλε τέλος στη ζωή του

Ακούστε το άρθρο

Μόλις στα 37 του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή, βάζοντας ο ίδιος τέλος στη ζωή του, αστυνομικός των ΜΑΤ στην Αθήνα ο οποίος κατάγεται από το Ανδρώνι Ηλείας.

Το τραγικό τέλος δόθηκε μέσα στο διαμέρισμά του στην περιοχή Γκύζη- Πολύγωνο, το βράδυ της Τρίτης και τον άτυχο 37χρονο βρήκε νεκρό η ίδια του η μητέρα.

Η γυναίκα που διαμένει στην Άρτα, είχε μεταβεί στην Αθήνα για να γιορτάσει την εγγονούλα της, όμως δεν πρόλαβε αφού αντί για γιορτή το σπίτι της το χτύπησε ο θάνατος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός πριν βάλει το τέλος, έγραψε ένα λιτό σημείωμα, στο οποίο επεξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Φέρεται σε αυτό το σημείωμα να έκανε ένα σύντομο απολογισμό λαθών μέσα στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του, επιρρίπτοντας ευθύνες στον εαυτό του. Φέρεται επίσης να ζητά ταπεινά συγνώμη από τον πατέρα του για την απόφασή του και να καταθέτει την επιθυμία του να του ανάβουν ένα κερί για να τον θυμούνται.

Ο πατέρας του 37χρονου είναι από το Ανδρώνι, ωστόσο είχε δημιουργήσει την οικογένειά του στην Άρτα απ’ όπου είναι η καταγωγή της γυναίκας του. Ο 37χρονος αν και δεν έζησε ποτέ στο Ανδρώνι, διατηρούσε ισχυρούς δεσμούς με τους συγγενείς του εκεί και αγαπούσε τον τόπο. Η κηδεία του θα γίνει στην Άρτα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, για να βρίσκεται κοντά στους γονείς του.

Μ.Κ.

Όλη η επικαιρότητα