Αθλητισμός Κόσμος

Καταγγελία-βόμβα για τον Σουμάχερ

Ακούστε το άρθρο

Νέες απρόσμενες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για από τον πρώην μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ σχετικά με την κατάσταση της υγείας του θρύλου της F1.

Ειδικότερα, ο πρώην μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ υποστηρίζει πως η σύζυγός του προσπαθεί να κρύψει την πραγματική του κατάσταση μετά το ατύχημα.

Ο λόγος που το λέει αυτό είναι επειδή μετά το τραγικό ατύχημα που είχε ο Mίκαελ Σουμάχερ την ώρα που έκανε σκι, επικρατεί σιγή ιχθύος ως προς την κατάσταση της υγεία του Σουμάχερ.

Το «κατηγορώ» του πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ στην σύζυγό του

Κανείς δεν γνωρίζει ούτε που βρίσκεται, ούτε κατά πόσο έχει βελτιωθεί η υγεία του μετά το ατύχημα.

Για τον λόγο αυτό ο πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ κατηγορεί τώρα την σύζυγό του, την Κορίνα ότι προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια σχετικά με την κατάσταση του παγκόσμιου πρωταθλητή.

«Ξέρω ότι έχει χτυπήσει άσχημα, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω ποια είναι η πρόοδος του», είπε στο «The Michael Schumacher Tale» του RTL.

«Θα ήθελα να μάθω πώς είναι, να του πιάσω το χέρι και να του χαϊδέψω το πρόσωπο. Αλλά η Κορίνα απορρίπτει κάθε επαφή. Φοβάται ίσως ότι θα δω αμέσως τι συμβαίνει και θα το αποκαλύψω δημόσια», δήλωσε ο Βέμπερ και συνέχισε:

«Πιστεύω ακράδαντα στην ανάκαμψη του Σουμάχερ, επειδή ξέρω ότι είναι μαχητής», και πρόσθεσε πως «Προσεύχομαι γι ‘αυτόν και είμαι πεπεισμένος ότι θα τον δούμε και πάλι».

Οι αποκαλύψεις της Κορίνας για την υγεία του Σουμάχερ

Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται λίγο καιρό μετά την πρώτη εξομολόγηση της Κορίνας για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ μέσω επιστολή της.

Τότε η Κορίνα χαρακτήριζε τον Μίκαελ Σουμάχερ ως «μαχητή που δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει».

Ξέρουμε ότι ο Μίκαελ είναι μαχητής και δεν θα εγκαταλείψει», ήταν μερικά από τα λόγια της συζύγου του Σουμάχερ σε επιστολή-απάντηση σε έναν φίλο της οικογενείας.

Τα αναπάντητα ερωτήματα

Πάντως παρά τις κατά καιρούς δηλώσεις γιατρών, ακόμη και σήμερα, η κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή αποτελεί μυστήριο, αφού μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο, δεν έχει εμφανιστεί ποτέ δημοσίως, ενώ ακόμα και η τοποθεσία όπου συνεχίζεται η αποθεραπεία του είναι άγνωστη.

Φήμες τον θέλουν να βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία, όπου λαμβάνει την ιδιαίτερη φροντίδα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Επίσης σε παλαιότερο δημοσίευμά της, η Paris Match είχε περιγράψει την ζωή του Μίκαλε Σουμάχερ, αναφέροντας πως κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο και πως δακρύζει κάθε φορά που βλέπει την θέα από το δωμάτιό του.

via

Όλη η επικαιρότητα