Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Καταπέλτης οι αρχές της Ζαχάρως για την Ολυμπία οδό και Καλό Νερό – Τσακώνα

xronopoylos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο  έκπτωτος Δήμαρχος Ζαχάρως κ. Χρονόπουλος μίλησε για την κακοδιαμονία του ελληνικού πολιτικού συστήματος αλλά και τις παθογένειες του τουριστικού κλάδου μιλώντας για την κοινή σύσκεψη Δημάρχων της περιοχής από Αρχαία Ολυμπία, Ζαχάρω, Κρέστενα, Τριφυλία λέγοντας ότι ο τόπος πονάει.


Έκανε καυστικές αναφορές για το θέμα της Ιονίας Οδού που θα ενώνει την ενιαία περιοχή αλλά και το Καλονερό -Τσακώνα επισημαίνοντας ότι στην ημερίδα που διεξήχθη στο Πύργο οι βουλευτές που ασχολήθηκαν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις δεν το έφεραν σε πέρας κριτικάροντας την σημερινή ηγεσία χωρίς ντροπή, ενώ τόνισε ότι αν ήταν τώρα προεκλογική περίοδος οι πολιτευτές θα ήταν στην ημερίδα λαλίστατοι λέγοντας ότι οι βουλευτές της Ηλείας θα έπρεπε να απαιτούσαν από τον νυν Πρωθυπουργό την Ολυμπία Οδό διαφορετικά θα έθεταν τον εαυτό τους σε παραίτηση.


Αναφορά στην ανάπτυξη έκανε και από το Δ.Σ. Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος με αφορμή το ενιαίο τουριστικό δόγμα του τόπου μας. Χαιρετισμούς έκαναν εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο κ. Κώστας Τσαμαλούκας μιλώντας για εκπόνηση ευρύτερου σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης εγκαταλείποντας αποτυχημένες πρακτικές του παρελθόντος, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Διαβούλευσης Περιφέρειας Πελοποννήσου που μετέφερε μήνυμα συμπαράστασης από την κα Νικολάκου ενώ έκανε αναφορά στο έργο του λιμανιού Κυπαρισσίας που ευθύνονται οι διορισμένες τότε περιφερειακές αρχές, ο Νίκος Καλογερόπουλος διαβάζοντας αποσπάσματα συγγραφέων, ο Γιώργος Ζήρος που ανέλυσε τις προτάσεις της ομάδας πρωτοβουλίας για τη περιοχή, ενώ παρών ήταν ο εκπρόσωπος Αλιέων Τριφυλίας κ., Ροιλός, ο εκπρόσωπος της Κίνησης Πολιτών Τριφυλίας κ. Πολίτης και σύνεδροι.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Όλη η επικαιρότητα