Καταστήματα Αμαλιάδας: Διατηρούν τις καλές τιμές!

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

 

Σε εκπτωτικούς ρυθμούς συνεχίζει να κινείται η αγορά της Αμαλιάδας μετά την 2η ‘Λευκή Νύχτα’, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ήδη ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης άρχισε να σχεδιάζει την επόμενη για τον Αύγουστο του 2019!

Οι καταστηματάρχες εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την ‘Λευκή Νύχτα’ και όλα συγκλίνουν στο ότι το εγχείρημα πέτυχε και φέτος, γι’ αυτό και καθιερώνεται ως θεσμός.

Η πόλη κατακλύστηκε από κόσμο, τα καταστήματα είχαν κίνηση, βέβαια σε αυτό συνέβαλαν και οι καταστηματάρχες με τις γενναίες εκπτώσεις και οι καταναλωτές επωφελήθηκαν, τα ψώνια έγιναν και παράλληλα διασκέδασαν με τις παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Η ατμόσφαιρα ήταν άκρως εορταστική, γεγονός που ικανοποίησε όλες τις πλευρές, και οι καταστηματάρχες κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό της βραδιάς δηλώνουν ευχαριστημένοι αφού κάλυψαν τις προσδοκίες τους.

Και μπορεί η ‘Λευκή Νύχτα’ να έλαβε τέλος, οι εκπτώσεις ωστόσο συνεχίζονται στα καταστήματα, αφού και επισήμως οι θερινές εκπτώσεις ολοκληρώνονται στις 31 Αυγούστου.

Βέβαια, υπάρχουν και καταστήματα που συνεχίζουν να διατηρούν τις τιμές που είχαν και κατά την ‘Λευκή Νύχτα’, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές, ενώ τα περισσότερα έχουν επανέλθει στην τιμολογιακή πολιτική των προηγούμενων ημερών.

Η ουσία είναι ότι οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να ψωνίσουν φθηνά και καλά μέχρι το τέλος Αυγούστου και αυτό είναι που ζητούν και οι καταστηματάρχες, δηλαδή η ‘Λευκή Νύχτα’ να λειτουργήσει θετικά και ο κόσμος που βγήκε την συγκεκριμένη βραδιά να συνεχίσει να στηρίζει τα καταστήματα και να κάνει και τις ημέρες της αγοράς λευκές!

 

Ρούλα Μυλωνοπούλου
Κατάστημα Scarpi

«Η ‘Λευκή Νύχτα’ πήγε καλά και μακάρι να είχαμε και άλλες τέτοιες στιγμές στην αγορά της Αμαλιάδας. Εμείς βέβαια συνεχίζουμε στα καταστήματά μας με τις θερινές εκπτώσεις και περιμένουμε τους καταναλωτές να ανταποκριθούν και να κάνουν έξυπνες και οικονομικές αγορές».

 

Παναγιώτης Γρηγορόπουλος
Κατάστημα Differ

«Το εγχείρημα πέτυχε, η ‘Λευκή Νύχτα’ πήγε πολύ καλά και είμαστε ικανοποιημένοι. Τώρα συνεχίζουμε με τις ίδιες εκπτώσεις, στο 50%, έως το τέλος Αυγούστου και φυσικά μέχρι εξαντλήσεως των εμπορευμάτων και μετά θα προχωρήσουμε σε προσφορές».

 

Αντώνης Ξένος
Κατάστημα Παιδικά Ξένος

«Η ‘Λευκή Νύχτα’ πήγε καλά, βγήκε πολύς κόσμος στην αγορά, οι τομές ήταν πολύ καλές και έκαναν τα ψώνια τους. Εμείς συνεχίζουμε με τις εκπτώσεις και με προσφορές σε συγκεκριμένα είδη. Έχουμε μπροστά μας ενάμιση μήνα ακόμη, ζέστη κάνει και ελπίζουμε ότι θα υπάρχει δουλίτσα».

 

 

Νίκη Πυλαρινού
Κατάστημα Μπομπιρούπολη

«Η ‘Λευκή Νύχτα’ σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, ήταν μία πολύ καλή βραδιά και το εγχείρημα πέτυχε. Ο κόσμος διασκέδασε, οι δρόμοι ήταν γεμάτοι ζωή και θα ήταν πολύ ευχάριστο ο κόσμος να συνεχίζει να βγαίνει και να στηρίζει την αγορά της πόλης. Τα καταστήματα ανταποκρίθηκαν και τώρα συνεχίζουμε με πολύ καλές εκπτώσεις σε καλοκαιρινά και χειμερινά».

 

Όλγα Παλημέρη 
Κατάστημα Luomo

«Ήταν μία ωραία βραδιά η ‘Λευκή Νύχτα’, η Αμαλιάδα γέμισε με κόσμο που είχε διάθεση, μπήκε στα μαγαζιά, έψαξε, ψώνισε και γενικώς πέρασε καλά. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά τώρα με τις εκπτώσεις μέχρι το τέλος Αυγούστου και περιμένουμε τους καταναλωτές να συνεχίσουν να κάνουν τα ψώνια τους».

 

 

Χριστιάνα Τσεκούρα
Κατάστημα Χριστιάνα

«Η ‘Λευκή Νύχτα’ πήγε πολύ καλά, ήταν μία πολύ ωραία βραδιά και ελπίζουμε να επαναληφθεί. Τα καταστήματα γέμισαν με κόσμο, δούλεψαν και τονώθηκε η αγορά. Και βέβαια, οι εκπτώσεις συνεχίζονται μέχρι τέλος Αυγούστου και μπορούν να επωφεληθούν οι καταναλωτές».