Ηλεία

Τα Λεχαινά έχασαν τον «Βαγγελάκο» – Αντίστροφη μέτρηση το τροχαίο χθες στο Κουρτέσι (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Ο Θοδωρής Κόκκαλης γνωστός στα Λεχαινά ως “Βαγγελάκος”  ήταν άνθρωπος με το χαμόγελο στα χείλη, αξιαγάπητος σε όλους, με χιούμορ. Άνθρωπος που ήθελαν όλοι να έχουν στην παρέα τους. Ίσως αυτό να ζήλεψε ο χάρος.

Χθες ο 70χρονος βρέθηκε για δουλειά στο Κουρτέσι. Εκεί του είχε στήσει ενέδρα  η μοίρα. Το ΙΧ που οδηγούσε συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες  με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς. Ο 70χρονος Θοδωρής μεταφέρθηκε στο ΚΥ Βάρδας και εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ρίο. Οι γιατροί εκεί έκαναν ότι μπορούσαν, όμως υπερίσχυσε η δύναμη της σκληρής μοίρας.

Πολυτεχνίτης

Γέννημα θρέμμα Λεχαινίτης. Είχε ασχοληθεί με πολλές δουλειές: τυπογράφος, μαρμαράς, πολύ παλιά στα καράβια και τελευταία στη Λαϊκή μαζί με την γυναίκα του την κυρία Βάσω με την οποία νέα παιδιά είχαν γνωριστεί πολλά χρόνια πριν στη Γαλλία. Μαζί απέκτησαν ένα γιό τον Ευάγγελο Κόκκαλη ιατρό στο επάγγελμα ο οποίος αυτές τις  μέρες ετοιμαζόταν να ανοίξει ιατρείο στην Ανδραβίδα. Η είδηση του θανάτου του πατέρα του τον γονάτισε.

Την τραγική είδηση του θανάτου του πληροφορήθηκαν και η αδελφή του μακαρίτη που ζει στην Αθήνα και ο αδελφός του που ζει στο νησί Αη Στράτη.

Στη γειτονιά του, στην πάροδο Ανδρουτσοπούλου στα Λεχαινά (κοντά στις αποθήκες ΑΣΟ) χθες το απόγευμα κυριαρχούσε η θλίψη. «Έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος…θα μας λείψει…» λέγανε γείτονες και κουνούσαν με θλίψη το κεφάλι τους και προσπαθούσαν να παρηγορήσουν την κυρά Βάσω, την γυναίκα που τον λάτρευε.

Το ταξίδι που δεν έγινε

Ο Θόδωρος πριν από ένα-δύο χρόνια είχε υποβληθεί σε επιτυχημένη επέμβαση καρδιάς και «ήταν μια χαρά» λένε οι γείτονες.

Πριν από μέρες ο «Βαγγελάκος» είχε σχεδιάσει να πάει ένα μικρό ταξίδι στην Τσεχία με την σύζυγό του Βάσω, έτσι για  να ξεσκάσουν, όπως μας είπαν γείτονες. Το ταξίδι όμως αυτό δεν θα γίνει ποτέ! Ο Θοδωρής ο «Βαγγελάκος» έφυγε για το ταξίδι χωρίς επιστροφή.

Ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Μίγκος ανήρτησε φωτογραφία που είχε τραβήξει την περασμένη Κυριακή από το μνημόσυνο στην Λάκκα του Χρέπα. Έμελλε να είναι και η τελευταία του φωτογραφία.

Ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαρουξή εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος

Όλη η επικαιρότητα