Ψυχαγωγία

Κατερίνα Δαλάκα: Τα πλάνα που προβλήθηκαν στο Survivor και τη στεναχώρησαν

Ακούστε το άρθρο

Για τα πλάνα που προβλήθηκαν στο Survivor και την στεναχώρησαν μίλησε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα. «Δεν θα φοβηθώ την κριτική του κόσμου! Τη γνώμη μου θα την πω, είτε είναι σωστή είτε όχι. Ακόμα και μέσα στο παιχνίδι πάντα έλεγα αυτό που πίστευα, και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Χαίρομαι που βρέθηκα σε μια τέτοια ομάδα και απέκτησα τόσο όμορφη σχέση με τους συμπαίκτες μου», τόνισε αρχικά η φιναλίστ του παιχνιδιού.

Πολλοί παίκτες από τον πρώτο κύκλο του Survivor, μόλις αποχωρούσαν από το παιχνίδι και έβλεπαν τα επεισόδια, δήλωναν σε συνεντεύξεις πως τα επιλεγμένα πλάνα που προβάλλονταν έδειχναν έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από τον πραγματικό τους. Συνέβη κάτι παρόμοιο και στη δική της περίπτωση;

«Ναι, και είναι κάτι που με στενοχώρησε. Τους πρώτους μήνες έβγαινα πολύ σκληρή και αγέλαστη, κάτι που δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Είμαι η ψυχή και ο καραγκιόζης της παρέας. Αν ρωτήσεις τις κολλητές μου, θα το διαπιστώσεις. Πολλές φορές γελάω και μόνη μου. Συνεπώς, βγήκε το προφίλ ενός ανθρώπου που είναι στρατιώτης. Στον αγωνιστικό χώρο, ναι, είμαι. Στο Survivor, όμως, υπήρχαν πάρα πολλές στιγμές που γελούσαμε, τραγουδούσαμε και χορεύαμε έξω από την καλύβα, που δεν έπαιξαν. Κάθε μέρα χορεύαμε και ξεκαρδιζόμασταν από τα αστεία που λέγαμε. Υπήρξαν αρκετές στιγμές γέλιου που δεν έδειξαν ποτέ», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

ΠΗΓΗ: zappit

Όλη η επικαιρότητα