Κατερίνα Διδασκάλου: Σε αυτή την παθιασμένη σκηνή παραλίγο να σπάσουμε τα δόντια μας με τον Σεβαστό

Η Κατερίνα Διδασκάλου, η Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και είπε πολλά και διάφορα.  Μεταξύ άλλων πρόδωσε όλα όσα θα δούμε προσεχώς στις επιτυχημένες “Άγριες Μέλισσες”.

“Για μένα φέτος είναι ένα πολύ μεγάλο δώρο γιατί μου δίνει μια τόσο πολυεπίπεδη ηρωίδα. Η Μυρσίνη είναι τα πάντα σχεδόν. Η Μυρσίνη που δολοπλοκεί, που είναι μητέρα, που θρηνεί, που είναι ερωμένη, σύζυγος…”

“Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτή τη σειρά είναι οι ερμηνείες των ηθοποιών που είναι ένας και ένας. Αλλά έχω να σας πω ότι η Μυρσίνη είναι πιστή στον Δούκα, τον αγαπάει από μικρούλα και τα παιδιά είναι όλα δικά του”. 

Όσον αφορά την επιστροφή του Κυπραίου, η ίδια είπε πως “ο Κυπραίος, ναι, επιστρέφει αλλά περιμένετε να δείτε την ωραία μας σκηνή που έχουμε με την επιστροφή του και τι του λέει η Μυρσίνη”.

Για τη σχέση Πηνελόπης και Μελέτη η Διδασκάλου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ηθοποιούς: 

“Σας προτείνω να επικεντρωθείτε στην υπέροχη ιστορία ανάμεσα στην Πηνελόπη και στον Μελέτη, σε αυτά τα δυο παιδιά που είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί. Δεν φαντάζεστε τι σημαίνει μες στο κρύο, 7 και μισή το πρωί να κάνεις ερωτική σκηνή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι αυτό”. 

Η ερωτική σκηνή με τον Κακούρη: 

“Μια μέρα έχουμε να κάνουμε μια πολύ παθιασμένη ερωτική σκηνή με τον Λεωνίδα Κακούρη, που λέει στη Μυρσίνη πως θα την σκοτώσει εάν μάθει τίποτα και, έτσι όπως με αρπάζει, χτυπάμε τα δόντια μας τόσο άσχημα… που ευτυχώς σώσαμε τα δόντια μας”.