Παραπολιτικά

Κατερίνα Μονογυιού: Η εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε η βουλευτής της ΝΔ πριν 17 χρόνια

Ακούστε το άρθρο

Από τις πιο όμορφες παρουσίες της Βουλής η Κατερίνα Μονογυιού, εξελέγη στις εκλογές βουλευτής Κυκλάδων με τη Ν.Δ. Πριν λίγες μέρες η ομιλία της στη Βουλή έγινε viral από τα αρκετά σαρδάμ που έκανε! Η Κατερίνα σύμφωνα με το βιογραφικό της γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μύκονο, ενώ είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist.

Είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά. Από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, παιδιά και εφήβους, αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες καθώς και άτομα με διατροφικές διαταραχές.Ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014.Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Η βουλευτής στη γιορτή για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, το καλοκαίρι του 2019

Η Κατερίνα Μονογυιού από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της Βουλής στα 20 της χρόνια είχε λάβει μέρος στα Πελοποννησιακά καλλιστεία το 2003 και είχε στεφθεί Miss Beauty 2003 με την Αννίτα Ναθαναήλ να είναι η παρουσιάστρια της βραδιάς.

Δες το βίντεο

Το 2016 η νυν βουλευτής παντρεύτηκε τον αγαπημένο της. Ήταν ένας παραμυθένιος γάμος και το site cyclades24.gr είχε γράψει τότε: «Ένας γάμος ξεχωριστός! Μία αγάπη που «σφραγίστηκε» με τα ιερά δεσμά του γάμου! Γαμπρός, ο Χάρης Μαριόλης ο οποίος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα ζώντας την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του με την Κατερίνα Μονογυιού!

Και πώς θα γινόταν διαφορετικά αφού το σκηνικό έμοιαζε βγαλμένο από παραμύθι με πολλά λουλούδια και ανθοστήλες, κόκκινο χαλί και μια γερή δόση… Ελλάδας, αφού η νύφη και ο γαμπρός αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης με παραδοσιακή ελληνική μουσική στο γλέντι!

πηγή φωτό γάμου: cyclades24

πηγή φωτό καλλιστείων: kallisteia.gr

Όλη η επικαιρότητα