Κατερίνα Παναγοπούλου: Οικονομική στήριξη του Ραδιοφωνικού σταθμού Ήλιδας και του Μουσείου

Η μακρά φιλία που συνδέει τον δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο με την κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου αποδίδει καρπούς προς όφελος του δήμου και των δομών του.

 

Στην εκδήλωση κοπή της πίτας του Ραδιοφωνικού Σταθμού ο δήμαρχος αποκάλυψε από μικροφώνου ότι η κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου έκανε μια γενναία δωρεά για την αποπεράτωση του μουσείου του Ραδιοφωνικού σταθμού και επίσης θα στηρίξει οικονομικά τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Ήλιδας.

Η κ.Παναγοπούλου προ ημερών είχε επισκεφθεί ιδιωτικά την Αμαλιάδα, είχε συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Χριστοδουλόπουλο  ο οποίος και την ενημέρωσε μεταξύ άλλων και για το καταπληκτικό μουσείο του Ραδιοφωνικού σταθμού. Η κ. Παναγοπούλου εξέφρασε την επιθυμία να στηρίξει οικονομικά το Μουσείο και τον Σταθμό.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Παναγοπούλου θα στηρίξει οικονομικά και άλλες δομές του δήμου Ήλιδας.

Η εφοπλίστρια κ. Κατερίνα Παναγοπούλου,  η σύζυγος του αείμνηστου δάνδη της ναυτιλίας Περικλή Παναγόπουλου είναι πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών ‘Καλλιπάτειρα‘, και άμισθη σύμβουλος στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού για θέματα που αφορούν τον ελληνισμό της Διασποράς.

Σε ανοδική πορεία ο σταθμός

Στην ομιλία του ο κ. Χριστοδουλόπουλος έκανε οικονομικό απολογισμό απολογισμό λειτουργίας του Ραδιοφωνικού Σταθμού ο οποίος βρίσκεται σε πορεία ανοδική και ευχαρίστησε για την προσφορά τους τον πρώην πρόεδρο και νυν αντιδήμαρχο Κώστα Τσεριώνη τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο δικηγόρο  κ. Μισέλ Αμπού Χάντμπα καθώς και τον σημερινό πρόεδρο κ. Σπύρο Τζουλέκη και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Θεόδωρο Τσαπάρα. Φυσικά ιδιαίτερη μνεία έκανε στον 86χρονο Σπύρο Μπεράτη την ζωντανή ιστορία του Ραδιοσταθμού, τον άνθρωπο που τον ξεκίνησε και που δημιούργησε το μουσείο που σήμερα εντυπωσιάζει όσους το επισκέπτονται..  Ο δήμαρχος τίμησε τον κύριο Μπεράτη, που ήταν και ο τυχερός με το φλουρί,  με τιμητική πλακέτα.