Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν βασίστηκα στην εξωτερική μου εμφάνιση για να κάνω καριέρα

katerina_papoytsaki_den_vasistika_stin_exoteriki_moy_emfanisi_gia_na_kano_kariera.jpg

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στην καλύτερη φάση της ζωής της φωτογραφίζεται με ακρως καλοκαιρινή διάθεση , για το περιοδικό Celebrity και παραχωρεί μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Μιλά για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του Γίώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος», αλλά και για τους δύο άντρες της ζωής της το σύζυγο της και το γιο της.

Συγκεκριμένα για την καριέρα της είπε: «Είμαι πολύ περήφανη για για όσα έχουν συμβεί στη ζωή μου. Ίσως να υπήρξα και πολύ τυχερή. Είμαι, όμως περήφανη γιατί δεν ανήκα ποτέ σε κανένα ιδιαίτερο “παρεάκι”. Όχι ότι είναι κακό, απλώς δεν είναι του στυλ μου να κάνω δημόσιες σχέσεις».

 «Δεν έχω κοινά με την ηρωίδα που υποδύομαι στην “Εθνική Ελλάδος”. Εκείνη παραδέχεται ότι βασίστηκε στην εξωτερική της εμφάνιση για να κάνει καριέρα. Εγώ, όμως, δεν ονειρεύτηκα ποτέ μια τέτοια καριέρα. Ξεκίνησα αυτήν τη δουλειά με σκοπό να εξωτερικεύσω όσα είχα μέσα μου”, τονίζει η ηθοποιός.Για το μεγάλωμα του γιου της Μάξιμου διευκρινίζει:
«Δεν έχω ονειρευτεί να δημιουργήσω ένα ρομποτάκι. Εγώ θέλω το παιδί μου να είναι ελεύθερο να επιλέξει τη ζωή του. Σίγουρα αυτό έχει δυσκολίες στην ανατροφή του, αλλά θέλω να του δώσω περιθώριο να δημιουργήσει τις δικές του αντιλήψεις»

Για τον αγαπημένο της σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά και τη σχέση τους είπε: «Αυτά που θέλουμε και ο τρόπος που σκεφτόμαστε σαν άνθρωποι με τον Παναγιώτη είναι πολύ συμβατά. Δηλαδή, δεν χρειάζεται να πεις πολλά ή να μπεις σε υπεραναλύσεις για να κατανοήσει ο άλλος. Δεν είναι καθόλου ανταγωνιστικός και κομπλεξικός- βασικό αυτό».

Ενώ στην συνέντευξη της αναφέρεται για τις γυμνόστηθες φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν: «Τη σκηνή όπου φωτογραφίζουν τη Φοίβη έξω από το νοσοκομείο, σε ιδιαίτερα προσωπική στιγμή, την έχω ζήσει κατά κάποιον τρόπο όταν με είχαν τραβήξει γυμνόστηθη και είχαν κυκλοφορήσει οι φωτογραφίες σε έντυπα παρά τη θέλησή μου».


Πηγή: protothema.gr