Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη: Με τον σύζυγό της στο γλέντι του ΚΚΕ

Ακούστε το άρθρο

Ένα προεκλογικό γλέντι έκανε τη Δευτέρα το  βράδυ το Κ.Κ.Ε, με οικοδεσπότη το Γενικό γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα και καλεσμένους πολλά στελέχη και φίλους του κόμματος! Ανάμεσα σε αυτούς και πολλοί από το χώρο της τέχνης, του θεάτρου αλλά και του πενταγράμμου. Όπως γράφει το 902.gr: «Στην όμορφη εκδήλωση το «παρών» έδωσαν ηθοποιοί, τραγουδοποιοί, μουσικοσυνθέτες, σκηνοθέτες, εικαστικοί, πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι, απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων, αντιστασιακοί, άνθρωποι από τον αθλητισμό, την Τοπική Διοίκηση’

Στην όμορφη βραδιά βρέθηκε η Λίλα Καφαντάρη, ο Θάνος Μικρούτσικος ο οποίος θα είναι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος στην τιμητική 12η θέση, η Σεμίνα Διγενή, ο Άγγελος Αντωνόπουλος, η Μπέττυ Βαλάση και άλλοι.

Ωστόσο ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η εμφάνιση στο γλέντι του ΚΚΕ, της Κατερίνας Στικούδη και του συζύγου της Βαγγέλη Σερίφη! Το ζευγάρι απόλαυσε τη φιλοξενία και το δείπνο και πόζαρε με τον γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η Κατερίνα εδώ χαιρετά τον μεγάλο μας συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο υπο το βλέμμα του Νίκου Σοφιανού! Στο θέμα αναφέρθηκε και το «Μαζί σου» με το πάνελ της εκπομπης της Τατιάνας Στεφανίδου να σχολιάζει την εμφάνιση της αγαπημένης τραγουδίστριας στο προεκλογικό γλέντι του ΚΚΕ!

via

Όλη η επικαιρότητα