Ηλεία

Καθάρισαν το χωριό τους στην Δαφνιώτισσα!

Ακούστε το άρθρο

Στην υλοποίηση μιας αξιέπαινης πρωτοβουλίας «προχώρησαν» την Κυριακή το κοινοτικό συμβούλιο και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνιώτισσας του δήμου Ήλιδας.

Με την μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων του χωριού, έγινε ο καθαρισμός της εισόδου του κοινοτικού γραφείου και της στάσης του χωριού.

Το κοινοτικό συμβούλιο σε συνεργασία με τον σύλλογο θα συνεχίσει τις δράσεις για την αναβάθμιση του χωριού, μέσα από μικρές αλλά σημαντικές για την καθημερινότητα δράσεις και πρωτοβουλίες, που θα συμβάλλουν στην καλυτέρευση της εικόνας του.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο και ο Πολιτιστικός Σύλλογος ευχαριστούν όσους βοήθησαν στον καθαρισμό της εισόδου του κοινοτικού γραφείου και της στάσης του χωριού. Ευχαριστούν και αυτούς που θα ήθελαν να βοηθήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν για τους δικούς τους λόγους.

« Μπορεί το χωριό μας να είναι μικρό, αλλά η θέληση μας για μια ομορφότερη Δαφνιώτισσα είναι  τεράστια. Όταν το όραμα και οι άνθρωποι ενώνονται, τότε η επιτυχία είναι μονόδρομος. Έπεται και συνέχεια…», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Όλη η επικαιρότητα