Αρθρογραφία

Κάθε Κυριακή να ’ναι γιορτή

zwdia-2-696x336.jpg
Ακούστε το άρθρο

Καλό μήνα

Καλό καλοκαίρι

Καλές μέρες να περάσουμε παίρνοντας αυτό το χρώμα του καλοκαιριού που ήρθε τώρα πια να μας αλλάξει τη διάθεση με τον πιο μεγάλο σύμμαχό μας την φύση. Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι οι αλλαγές των εικόνων, αλλάζουν τη σκέψη, αλλάζουν την ψυχή και την καρδιά μας. Αυτές που χρειαζόμαστε για να ξορκίζουμε την άγραφη παράδοση που απαιτεί να κάνεις σπουδαία πράγματα στις γιορτές και στα γενέθλια και να είναι όλα τέλεια. Ιούνιος, καλοκαίρι. Οι μέρες ζέσταναν, αρκετά, και μεγάλωσαν και με την διαφορά της ώρας. Ο αέρας γεμάτος  μυρωδιές τριαντάφυλλα, λεβάντες, δεντρολίβανο, γιασεμί και ένα χρυσό φως τυλίγει το ηλιοβασίλεμα που ενώνεται τώρα πια με την ήρεμη καταγάλανη θάλασσα.

Η βουή της πόλης μακρινή στις πιο μαγευτικές μας παραλίες της Ηλείας. Έχουμε τον πιο αξιοζήλευτο τόπο που σε ξεκουράζει.

Οι Κυριακές έχουν την ποιότητα της ησυχίας και αυτό σου υπόσχεται πολλά.

Κάντε την ζωή σας αισθητή, παρούσα, αλλά ταυτόχρονα πιο καθαρή, πιο όμορφη.

Σκεπτόμαστε και μιλάμε λίγο, γελάμε πολύ, χαιρόμαστε τις στιγμές αυτές που θα δημιουργήσουμε. Γιορτάστε κάθε Κυριακή με τις φωνές των καλεσμένων να σπάζουν τη σιωπή. Και νιώστε ότι αγαπάτε και σας αγαπούν και σκεφτείτε ότι έτσι πρέπει να ’ναι η ευτυχία. Γαλήνη, χαρά, ησυχία, ασφάλεια, πληρότητα.

Μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά και κάντε την κάθε Κυριακή γιορτή καλώντας τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γιορτάστε το καλοκαίρι και τη ζωή που συνεχίζει. Και όταν τελειώσει  η Κυριακή δείτε το λευκό φεγγάρι στείλτε του ένα φιλί και να του πείτε «Καληνύχτα». Οι Κυριακές σας να μην είναι αναξιόπιστες. Να μην σας φέρνουν λίγα αλλά να σας φέρνουν και να σας υπόσχονται πολλά.

Όλη η επικαιρότητα