Ηλεία

Καβάσιλα: Ο 24χρονος Παναγιώτης ζητά την βοήθειά μας για να σταθεί στα πόδια του

Ακούστε το άρθρο

Ο 24χρονος Παναγιώτης από τα Καβάσιλα που εδώ και πέντε μήνες βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου ή στο αναπηρικό καροτσάκι, ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχε δίνει τον δύσκολο αγώνα του για να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Δίπλα του οι φίλοι του από το χωριό, πολλοί κάτοικοι και φυσικά η οικογένειά του που κάνει έκκληση σε όποιον έχει την δυνατότητα να βοηθήσει οικονομικά. Ο τραπεζικός λογαριασμός για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν τον νεαρό Παναγιώτη είναι:

Τράπεζα Πειραιώς GR 6501725300005530077792071

Η αδελφή του άτυχου 24χρονου Παναγιώτη Αζιζάι, Εμμανουέλλα δήλωσε: «Ο Παναγιώτης πριν από πέντε μήνες είχε ένα τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο στην Αμαλιάδα. Από τότε από το στήθος και κάτω ο Παναγιώτης είναι ανάπηρος. Βρίσκεται στο νοσοκομείο του Ρίο μαζί με την μητέρα μας και την αδελφή μου, γιατί είναι δύσκολο να είναι μόνος του.

Ο πατέρας μας είναι καρκινοπαθής και όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα για τον Παναγιώτη
είναι πολύ δύσκολα και οικονομικά. Ο ίδιος ψυχολογικά είναι μία στα πάνω του και μία στα κάτω… Ζητάμε στήριξη από όποιον συνάνθρωπό μας έχει την δυνατότητα να  βοηθήσει τον Παναγιώτη. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη…»

Ο πρόεδρος της ΤΚ Καβασίλων κ. Σωκράτης Βάγγης δήλωσε: «Η οικογένεια του Παναγιώτη, ο πατέρας του, η μητέρα του και οι δύο του αδελφές, είναι οικογένεια φιλότιμη, εργατική και αξιοπρεπής. Ο Παναγιώτης και οι αδελφές του μεγάλωσαν εδώ στα Καβάσιλα, τα παιδιά της μίας αδελφής γεννήθηκαν εδώ, πηγαίνουν στο σχολείο μας. Ο Παναγιώτης που από μικρός έπαιζε στον Ατρόμητο Καβασίλων, είναι παιδί αξιαγάπητο, εργατικό, φιλότιμο και πρέπει να τον βοηθήσουμε οικονομικά όσοι έχουμε την δυνατότητα. Ο πατέρας του Παναγιώτη είναι καρκινοπαθής, η μητέρα του και η αδελφή του που πολλές φορές δούλευαν μεροκάματα σε χωράφια βρίσκονται εδώ και μήνες στο νοσοκομείο στο πλευρό του Παναγιώτη.»

Όλη η επικαιρότητα