ΕΠΣ Ηλείας

Κένταυρος Μαγούλας – Αστέρας Αμαλιάδας 0–5: Χωρίς να φορτσάρει… στους «4»!

Ακούστε το άρθρο

Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα ο φιλόδοξος φέτος Αστέρας Αμαλιάδας για να κάμψει στο γήπεδο της Μαγούλας την αντίσταση του τοπικού Κένταυρου με σκορ 5 – 0 , και να περάσει έτσι στους «4» του κυπέλλου της ΕΠΣΗ! Παρότι ο τεχνικός των «βυσσινί» έδωσε χρόνο συμμετοχής στο ματς, σε παίκτες που έχουν μικρότερη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής, θέλοντας να ξεκουράσει κάποιους θεωρητικά βασικούς, οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» την πρόκριση στο πρώτο ημίωρο, περιμένοντας πλέον τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση!

                                 Τα γκολ της αναμέτρησης!  

Μόλις στο 8′  ο Σκουντζής των γηπεδούχων,  στην προσπάθεια του να διώξει σέντρα του Σταθάτου, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!  Ενώ στο 12′ Μπαρμπαρούσης με κεφαλιά  ύστερα από σέντρα του Τόρες διαμόρφωσε το 0 – 2!  Όμως τα γκολ έπεφταν «βροχή», και έτσι στο 22′ ο Ρόβας με σουτ από γύρισμα του Παπαπέτρου, ανέβασε το σκορ στο 0 – 3!  Στο  28′ ο Μπαρμπαρούσης με ατομική ενέργεια και σουτ, έδωσε  διαστάσεις στο σκορ, γράφοντας το 0 – 4, που ήταν και σκορ α΄ ημιχρόνου! Με την έναρξης του β΄ μέρους ο Κένταυρος έκανε και τις τέσσερεις αλλαγές του, ενώ ο Αστέρας έκοψε ρυθμό! Με αποτέλεσμα η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη, να είναι ένα καλό φάουλ του Κλάδη στο 60΄για τον Κένταυρο, που έφυγε σύριζα άουτ! ‘Εκτοτε είχαμε παιχνίδι κέντρου με τον Αστέρα απλά στο 80΄σε μια επέλαση του Παπαπέτρου να κερδίζει πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο νεαρός Αθανασούλης, διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 5!

*Κορυφαίος των νικητών ο Ρόβας, και αρκετά καλοί οι, Κασνέτση, Αρβανίτης, Παπαπέτρου και Αθανασούλης! Ενώ από πλευράς Κένταυρου φάνηκαν οι, Καλαμαράς, Κλάδης και Μπιλάι!

Κένταυρος: Π. Γεωργίου, Θ. Νανόπουλος(46΄ Δ. Παναγιωτόπουλος), Σκουντζής(46΄ Δ. Παναγόπουλος), Σαίνης, Καλαμαράς, Καρβουνιάρης, Κλάδης, Μπιλάι, Στροφύλλας, Ν. Γεωργίου(46΄ Αγριδιώτης), Μπίρμπας(46΄ Αβραμόπουλος).

Αστέρας: Λέτσο(46΄Βλάχος), Μπουτσικάκης, Παπαπέτρου, Ρόβας, Αρβανίτης, Ν’Γκουέμ(46΄Αντωνόπουλος ), Σταθάτος, Κασνέτση, Μπαρμπαρούσης, Τόρες(33΄ Αθανασούλης), Μηνάς(60΄Παγώνης).

Όλη η επικαιρότητα