Lifestyle

”Κέρδισα το λαχείο και το πέταξα”, ο Brad Pitt παίρνει την ευθύνη για το διαζύγιο με την Angelina

Ακούστε το άρθρο

Ο Brad Pitt μίλησε στον Michael Paterniti και φωτογραφήθηκε από τον Ryan Mc Ginley για το περιοδικό GQ και όλοι συζητούν γι’ αυτό. Φαίνεται πως η επιλογή να μην χαμογελά σε κανένα από τα τρία εξώφυλλα, ήταν απόλυτα συνειδητή, αφού στη συνέντευξη, ο ηθοποιός αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για τον χωρισμό από την Angelina Jolie.

Ανάμεσα στα άλλα ο Brad δηλώνει πως βλέπει ψυχολόγο, απέχει από το αλκοόλ, και “κέρδισε το λαχείο, αλλά συνέχιζε να χάνει τον χρόνο του σε ρηχές επιδιώξεις“. Είπε λοιπόν στο περιοδικό πως ο ίδιος ευθύνεται για τον χωρισμό και όταν ρωτήθηκε αν οι τελευταίοι μήνες είναι σαν να θρηνεί για έναν θάνατο, εκείνος απάντησε απλά “Ναι”.

Παραδέχτηκε ότι ο εθισμός του στο αλκοόλ ήταν το βασικό πρόβλημα στο γάμο του, και η κύρια αιτία που οδήγησε στο διαζύγιο: “Ειλικρινά, μπορούσα να πιω κρυφά, μια ολόκληρη βότκα. Ήμουν επαγγελματίας. Ήμουν καλός.

Έπινα πολύ, τόσο που έγινε πρόβλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που εδώ και μισό χρόνο δεν πίνω, που είναι γλυκόπικρο μεν, αλλά έχω και πάλι τα συναισθήματά μου στα χέρια μου.

Έχουμε ένα οινοποιείο. Απολαμβάνω πολύ, πολύ το κρασί, αλλά το παράκανα. Έπρεπε να σταματήσω για λίγο. Προσωπικά, δε μπορώ να θυμηθώ ούτε μια μέρα από τότε που τελείωσα το κολέγιο, που να μην έπινα ή να κάπνιζα μαριχουάνα ή κάτι τέτοιο. Σταμάτησα τα πάντα όταν έκανα οικογένεια, εκτός από το αλκοόλ.”

My adventures with Brad Pitt celebrating our National Parks @gqstyle (link in bio) #WhitesandsNationalMonument #CarlsbadCaverns #Everglades Take nothing but pictures. Leave nothing but footprints. Kill nothing but time. Go visit a national park! www.nps.gov

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη m c g i n l e y s t u d i o (@ryanmcginleystudios) στις

Μόλις ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Τη λατρεύω. Τη λατρεύω. Πέρασα από δύο ψυχοθεραπευτές για να βρω τον κατάλληλο“.

Πλέον πίνω χυμό cranberry και ανθρακούχο νερό. Έχω το πιο καθαρό ουροποιητικό σύστημα στο Λος Άντζελες.

Στη συνέχεια εξηγεί πώς κατέστρεψε ακόμα και τη σχέση με τα παιδιά του: “Τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητα. Απορροφούν τα πάντα. Πρέπει να τους κρατάς το χέρι και να τους εξηγείς τα πράγματα. Θέλουν να τα ακούς. Όταν έχω πολλή δουλειά, δεν ακούω. Θέλω να βελτιωθώ σε αυτό“.

@GQstyle #regram: Go to the link in bio for the full Brad Pitt portfolio and exclusive interview. @ryanmcginleystudios)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq) στις

Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως “συναισθηματικά ανάπηρο”, ενώ δηλώνει πως δεν ήταν και ο καλύτερος στο να δείχνει στα παιδιά του πώς νιώθει. “Το συνειδητοποίησα με το διαζύγιο: πρέπει να είμαι πιο πολύ εκεί γι’ αυτά. Πρέπει να τους το δείξω“.

Δεν με βλέπω σαν ηθοποιό πια. Μου παίρνει τόσο λίγο από το χρόνο μου και τη συγκέντρωσή μου. Οι ταινίες για μένα είναι σαν φτηνό εισιτήριο για να φτάσω σε όλα αυτά τα σκληρά συναισθήματα. Δε λειτουργεί πια, ειδικά με την πατρότητα… Εύχομαι να μπορούσα να αλλάξω το όνομά μου.

Μιλώντας για τη ζωή του τις εβδομάδες μετά τον χωρισμό, λέει πως ήταν ένα ερείπιο και δε μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι του στο Beverly Hills, είχε περισσότερο ανάγκη να πάει αλλού. Κοιμήθηκε στο πάτωμα ενός φίλου για έξι εβδομάδες, ενώ προσπαθούσε να αντιμετωπίσει την απώλεια της σχέσης του και της οικογένειάς του.

Για μένα αυτή η περίοδος ήταν στην πραγματικότητα για να εξετάσω τις αδυναμίες και τις αποτυχίες μου και να βρω το σωστό δρόμο. Είμαι μαλάκας όταν έχω ανάγκη για δικαιοσύνη. Δεν ξέρω από πού προέρχεται αυτή η μάταιη ανάγκη. Δε μου έχει κάνει και καθόλου καλό. Είναι μια τόσο ανόητη αντίληψη, ότι ο κόσμος είναι δίκαιος. Και αυτό σου το λέει κάποιος που κέρδισε το λαχείο. Το έχω συνειδητοποιήσει αυτό. Κέρδισα το λαχείο, και πάλι έχανα τον χρόνο μου σε τέτοιες μάταιες επιδιώξεις.

Προσωπικά, είμαι πολύ καθυστερημένος σε ό,τι αφορά στα συναισθήματά μου. Είμαι πολύ καλύτερος στο να τα κρύβω. Πρέπει να τα δείχνω στα παιδιά μου και δεν έχω υπάρξει πολύ καλός σε αυτό.

Take nothing but pictures. Leave nothing but footprints. Kill nothing but time. #CarlsbadCaverns #WhitesandsNationalMonument #Everglades @gqstyle #BradPitt (link in bio)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη m c g i n l e y s t u d i o (@ryanmcginleystudios) στις

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP

Πηγή: Ladylike

Όλη η επικαιρότητα