Καιρός

Καιρός: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» επικίνδυνα φαινόμενα

Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ΕΜΥ, διατηρείται σε ισχύ το έκτακτο δελτίο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ωστόσο το έκτακτο για την Αττική παύει να ισχύει από τις 5 το απόγευμα

Αλλάζουν τα προγνωστικά για τον καιρό, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, καθώς μπορεί το μεσημέρι της Πέμπτης έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού,  αλλά τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν θα χτυπήσουν την Αττική, αλλά την Αργολίδα και τον Σαρωνικό.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΕΜΥ, διατηρείται σε ισχύ το έκτακτο δελτίο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ωστόσο το έκτακτο για την Αττική παύει να ισχύει από τις 5 το απόγευμα, αφού ο κύριος πυρήνας έχει περάσει στην Αργολίδα και τον Σαρωνικό με τάση εξασθένησης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερο το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ ανέφερε ότι: οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και στην Αττική, και συνοδεύονται από χαλάζι θα συνεχιστούν μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Όλη η επικαιρότητα