Lifestyle

Κι όμως, η Κορινθίου λέει ότι έχει κάτι κοινό με την Αλίκη

Ακούστε το άρθρο

Αυτόν τον χειμώνα η Μαρία Κορινθίου θα πρωταγωνιστήσει στη παράσταση «Η Νεράιδα και το Παληκάρι» και θα υποδυθεί τον ρόλο της «Κατερινιώς» που όλοι γνωρίσαμε από την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η ηθοποιός αφού έβαψε κατάξανθα τα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου, μία αλλαγή που κατηγορήθηκε παό πολλούς, μίλησε σε συνέντευξή της στο Down Town και απάντησε σε μία ερώτηση της οποίας η απάντηση θα συζητηθεί.

“Τι κοινό βρίσκεις στη ζωή τη δική σου και της Αλίκης;”, ήταν η ερώτηση και η απάντηση: «Όλοι έχουμε κοινά μεταξύ μας. Αν με ρωτάς για ένα κοινό που έχω με την Αλίκη, είναι ο πόλεμος που έχω δεχτεί, φυσικά σε άλλα μέτρα και σταθμά. Αυτή η γυναίκα είχε δεχτεί πολύ πόλεμο και κάποιοι δεν την πίστεψαν».

Όσο για τη σχέση της με την Αλίκη; «Ήμουν από τα κορίτσια που τη θαύμαζαν και τη λάτρευαν, όπως και όλη η Ελλάδα. Μικρή, υποδυόμουν την Αλίκη και έλεγα τα τραγούδια της. Ήταν ένα υπέροχο, λαμπερό πλάσμα. Δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος συνεχίζει μέχρι σήμερα να την αγαπάει. Εκτός απ’ όλα τα πολλά που είχε».

Πηγή: thetoc.gr

Όλη η επικαιρότητα