Αθλητισμός Ηλεία

Kickboxing – OPEN CHAMPION SHIP: Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη διοργάνωση της Κυριακής

Ακούστε το άρθρο

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη διοργάνωση «OPEN CHAMPIONSHIP» που θα διεξαχθεί στο κλειστό Ανδραβίδας – Λεχαινών την Κυριακή και θα περιλαμβάνει συναρπαστικούς αγώνες.

Με ευχάριστο τρόπο λοιπόν συνεχίζει να μας εκπλήσσει η ομάδα του “Open Championship” που έρχεται για τρίτη συνεχή χρόνια στο νόμο μας. Ο Δημήτρης Κατσιαράς, γνωστός δάσκαλος και διοργανωτής από την Αθήνα και o εκπαιδευτής από τον Πύργο Γεώργιος Θεοδωρόπουλος μετά το άκρως πετυχημένο Summer Edition 2 στον ιστορικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας κάνουν έδρα της διοργάνωσης για φέτος το κλειστό στάδιο «ΑΕΘΛΙΟΝ» του Δήμου ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ στης 18 Ιουνίου.

Όπως έχει ανακοινωθεί, το πρωί της Κυριακής θα διεξαχθεί το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα με κλεισμένες συμμέτοχες από πόλεις όπως οι Αθήνα, Πάτρα, Καλαμάτα, Αίγιο, Κιάτο, Αγρίνιο, Κόρινθο, Κέρκυρα, Τρίπολη, Ναύπλιο και Λευκάδα. Το βράδυ, οι θεατές από τις 6:30 θα απολαύσουν εντυπωσιακούς Αγώνες Επίλεκτων. Ο Gokhan Gulucu Τούρκος αθλητής από την σχολή του Πρωταθλητή Erkan Varol (πρώην αντίπαλου του Μιχάλη Ζαμπίδη ) επισκέπτεται την Ελλάδα για αγώνα WKF Mediterranean Title εναντίον του δικού μας Δημήτρη Μάλλιαρη.

Είναι ένας διεθνής αγώνας που έρχεται ξανά στην Πελοπόννησο μετά από 16 χρόνια και συγκεκριμένα μετά από το μακρινό 2001.Όπως αντιλαμβάνεστε η διοργάνωση, λαμβάνει άλλη διάσταση με τα βλέμματα όλων να στρέφονται στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Τούρκο και τον Έλληνα και Ηλείο πρωταθλητή…
Οκτώ αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους του νομού θα δώσουν στο κλειστό στάδιο «ΑΕΘΛΙΟΝ» την μάχη τους. Για πρώτη φορά δε, θα υπάρξει φέτος αγώνας JUNIOR – Princess.

Το MAINCARD περιλαμβάνει δυνατά ζευγάρια Κυπέλλων και Ζωνών Open Championship με έμπειρους αθλητές γνωστών σχολών. Παρουσιάστρια φέτος των αγώνων θα είναι η γνώριμη με καταγωγή από τον Πύργο Γεωργία Παναγιωτόπουλου, αθλητικογράφος/ παρουσιάστρια του αθλητικού δελτίου της ΕΡΤ, που έχει παρουσιάσει και την «ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ» της «Πατρίς Σπορ».

Το Kick Boxing στην Ηλεία είναι ένα ανερχόμενο και πολύ δημοφιλές άθλημα, με κόσμο που ζητεί να καμαρώσει ντόπιους αθλητές, αλλά και να απολαύσει θέαμα, μέσα από μια σοβαρή, αξιοπρεπή διοργάνωση που σέβεται τον αθλητή και τον θεατή.

«Στόχος» όπως μας δήλωσε ο υπεύθυνος στο νόμο της διοργάνωσης κ. Θεοδωρόπουλος «είναι αναγνώριση της διοργάνωσης σε Πανελλήνιο επίπεδο και στο μέλλον να τραβήξει τα βλέμματα αθλητών του εξωτερικού όπως ακριβώς κάνει το OPENCHAMPIONSHIP της Αθηνάς εδώ και 15 χρόνια».

Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου που έγινε στο Δημαρχείο του Δημου ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ έδωσαν το παρόν οι διοργανωτές και η παρουσιάστρια Γεωργία Παναγιωτοπούλου, μαζί με τον Δήμαρχο κ. Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ, τον Αντιδήμαρχο κ. Μίγκο Ανδρέα, τον Αντιδήμαρχο κ. Ανδρέα Χαμουζά και άλλους υπευθύνους του δήμου.
Επίσης παρουσιάστηκαν προπονητές και αθλητές από το νόμο Ηλείας, καθώς και οι μεγάλοι χορηγοί επιχειρηματίες του νομού οι όποιοι στηρίζουν δυναμικά το OPEN CHAMPIONSHIP Summer Edition.

*** φωτογραφίες Μάρκος Μίγκος.

Όλη η επικαιρότητα