Ελλάδα

Κιλκίς: Τα κλεμμένα λαχεία δεν του έφεραν τύχη

Ακούστε το άρθρο

Η τύχη που περίμενε να του χαμογελάσει, έδειξε τα… δόντια της σε έναν 35χρονο ο οποίος είχε κλέψει κρατικά λαχεία από ένα πρακτορείο σε περιοχή του Κιλκίς! Ενώ βρισκόταν σε αναμονή για την κλήρωση, του “κλήρωσαν”… χειροπέδες!

Ο Έλληνας δράστης είχε μπει στο κατάστημα την περασμένη Τετάρτη για να παίξει στοίχημα και άλλα τυχερά παιχνίδια. Όμως, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης ήταν απασχολημένος με άλλους πελάτες και έβαλε στην τσέπη 34 λαχεία αξίας 150 ευρώ. Αρχικά, ο 35χρονος διέφυγε. Όμως, ο πράκτορας τον θυμήθηκε όταν αντιλήφθηκε την κλοπή και έδωσε τα στοιχεία του στην Αστυνομία.

Οι άνδρες της Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας τον εντόπισαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο σπίτι του, όπου βρήκαν τα κλεμμένα λαχεία τα οποία αποδόθηκαν στο πρακτορείο, αλλά και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 9,4 γραμμαρίων, ένα τσιγαριλίκι και δύο ναρκωτικά χάπια. Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα