Lifestyle

Η Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφίζεται ως «Πρώτη Κυρία» και μιμείται την Τζάκι Κένεντι (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Η Κιμ Καρντάσιαν δέχτηκε επιθέσεις γιατί πόζαρε σαν Τζάκι Κένεντι σε μια νέα σειρά φωτογραφιών.

Η ριάλιτι σταρ εμφανίζεται με την κόρη της Νορθ, 4 ετών, στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη για το περιοδικό Interview. Στις φωτογραφίες, έργο του Steven Klein, η τηλεπερσόνα είναι ντυμένη με στιλ που θυμίζει την εμβληματική πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, το ίδιο και η κόρη της.

Το περιοδικό διένειμε τις φωτογραφίες και παρατηρεί: «Είναι υποτιμημένη, δεν την έχουν κατανοήσει όσο έπρεπε, είναι συγκλονιστική. Είμαστε σίγουροι ότι έχετε ακούσει το όνομα Κιμ Καρντάσιαν και πριν».

Σε μια άλλη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια, στην οποία φοράει το κολιέ με τις πέρλες της Τζάκι, γράφει: «Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε για μένα, αλλά δεν μπορείτε να πείτε ότι δεν εργάζομαι σκληρά. Μπορείτε να πείτε ότι δεν τραγουδάω. ότι δεν χορεύω, ότι δεν παίζω. Αλλά δεν μπορείτε να πείτε ότι είμαι τεμπέλα».

Οι φωτογραφίες έγιναν δεκτές με ανάμεικτα αισθήματα στο ίντερνετ και πολλοί κατηγόρησαν την ριάλιτι σταρ γιατί θέλει να κοπιάρει την Τζάκι.

Κάποιος έγραψε: «Ποτέ δεν θα γίνει η Τζάκι …Βλέπω τα ψεύτικα οπίσθιά της λολ …Υπερκτιμημένη …Ας δούμε τι γίνεται στον πραγματικό κόσμο τώρα …Πείτε της να πάει να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη».

Αλλος σχολίασε: «Ετσι, λοιπόν, η Κιμ Καρντάσιαν και η Τζάκι Κένεντι είναι ίσες; Όχι, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να φτάσει το μέγεθος της Τζάκι O. Είναι ντροπή για την κληρονομιά της Τζάκι Κένεντι»

Και κάποιος άλλος: «Ωχ, γιατί; Η Τζάκι Ο είχε χάρη και στιλ, ενώ η Κιμ Κ καθόλου».

Στη συνέντευξη η Καρντάσιαν αποκαλύπτει πώς είναι να μεγαλώνεις μια κόρη μιγάδα και λέει: «Εχω απόλυτη συνείδηση. Ο Κέινι είχε πάντα κοντά του την οικογένεια και ανθρώπους που έμοιαζαν στην κόρη μου -αυτό είναι σημαντικό. Εχει εμμονή με τα κατσαρά της μαλλιά και όταν βρίσκει κάποιον που έχει τα ίδια μαλλιά με εκείνη, τρέχει πάνω του και λέει «Εχεις κατσαρά μαλλιά όπως κι εγώ;».

Η περσόνα του σόου Keeping Up With The Kardashian απάντησε επίσης σε όσους την κατηγορούν ότι έγινε διάσημη για το τίποτα. «Συνήθως λέω ότι μου αρέσει να είναι υποτιμημένη. Αλλά τώρα όταν ακούω να λένε «Μα δεν έχουν καθόλου ταλέντο» -δέκα χρόνια τώρα- απαντώ «Οκ, σεβαστείτε λίγο αυτά τα κορίτσια. Αν δεν έχω καθόλου ταλέντο, αν δεν κάνω τίποτα, τότε πώς έχω καριέρα, πώς έχω ριάλιτι;».

«Οταν έκανα εξώφυλλο στο Forbes είχα ποστάρει το hashtag #NotBadForAGirlWithNoTalent [Οχι και τόσο κακό για ένα κορίτσι που δεν έχει ταλέντο]. Δεν με πειράζει να με υποτιμούν, γιατί αυτό μου δίνει κίνητρο. Αλλά κάποιες φορές λέω «Αντε, αναγνωρίστε και κάτι».

Η 4χρονη κόρη της Νορθ δίνει επίσης την πρώτη της συνέντευξη και μιλάει για τις φίλες της Kaia Gerber και Sean και Jayden Federline. Εξομολογείται ότι το αγαπημένο της φόρεμα είναι το βελούδινο, ότι η καλύτερή της φίλη της είναι η μαμά και όταν έρχεται η πίτσα φωνάζει «Μόνο τυρί! Τυρί, τυρί -παντού τυρί».

Πηγή: iefimerida.gr

Όλη η επικαιρότητα