Εκλογές Ηλεία Πολιτική

ΚΙΝ.ΑΛ Ηλείας: Συνάντηση με Απόστολο Κατσιφάρα για τις Περιφερειακές εκλογές

Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 13/9/19 ευρεία συνάντηση της Ν.Ε και στελεχών του Κινήματος Αλλαγής με τον Περιφερειάρχη Δ. Ελλάδας και υποψήφιο του Κινήματος για την περιφέρεια σ Κατσιφάρα.

Η συνάντηση αφορούσε την καλύτερη δυνατόν προετοιμασία για τις ερχόμενες εκλογές ώστε να έχουν για μια ακόμη φορά νικηφόρα έκβαση.

Στην συζήτηση υπογραμμίστηκε η μεγάλη τομή και προσφορά του Κόμματος με την αποκέντρωση των αρμοδιοτήτων του κράτους, στις τοπικές κοινωνίες και στην ενίσχυση της Τοπικής και Περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Σε αντίθεση με το νομοσχέδιο, «Κλεισθένης» του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αντί να λύνει τα όποια υπαρκτά προβλήματα, επί της ουσίας δημιουργεί περισσότερα, με κυρίαρχο την μη Κυβερνησημότητα.

Τονίστηκε ο ανεξάρτητος και πολυσυλλεκτικός χαρακτήρας της παράταξης του Περιφερειάρχη, πράγμα που έχει αποδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια. Ανεξάρτητα από την δική του γνωστή ένταξη στο Κίνημα Αλλαγής. Αναφέρθηκαν οι σύνθετες πολιτικές εξελίξεις που λογικά επηρεάζουν και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έγινε αναφορά στην πρόθεση του κ Τσίπρα να στηρίξει καταξιωμένα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, λόγω δικής του ένδειας στελεχών.

Ειδικότερα την σύσκεψη απασχόλησε πως αυτό θα αντιμετωπιστεί σωστότερα, ξεπερνώντας τα προβλήματα που δημιουργεί, για το συμφέρον των πολιτών, και την παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας, χωρίς όμως η παράταξη να χάνει τον χαρακτήρα της και την αυτονομίας της.

Η ΝΕ και τα στελέχη θα βοηθήσουν στηρίζοντας, την κατά γενική ομολογία πετυχημένη, Περιφερειακή Παράταξη του σ Αποστόλη Κατσιφάρα στις περιφερειακές εκλογές. Θα βοηθήσουν ώστε να επανεκλεγεί για να συνεχίσει την υλοποίηση του αναπτυξιακού της σχεδίου για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

ΚΙΝΑΛ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΛΕΙΑΣ

Όλη η επικαιρότητα