Media

“Κινδυνεύει η ζωή μου” – Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Τράγκα

Ακούστε το άρθρο

Σε μια πρωτοφανή εξομολόγηση προχώρησε ο Γιώργος Τράγκας, πριν λίγες, ώρες, μέσα από το δικό του κανάλι στο Youtube. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε τις πιέσεις που δέχεται στις επαγγελματικές του στέγες ενώ εξέφρασε την έντονη ανησυχία και τον φόβο πως κινδυνεύει τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του.

“Κυρίες και κύριοι, σήμερα, θέλω να σας μιλήσω για τη ζωή μου” σημειώνει χαρακτηριστικά στην έναρξη του αποσπάσματος ο Γιώργος Τράγκας, προσθέτοντας “για αυτά που περνάω τον τελευταίο καιρό”.

“Τις τελευταίες ημέρες υφίσταμαι φοβερές πιέσεις εξαιτίας των κυρίων Πατεράκη, Καλιτζάτζη και Βαγγέλη Μυτιληναίο. με πιέζουν στις δουλειές μου να μην μιλάω για τις επιτάξεις που γίνονται στα νησιά και για τα νέα hotspot. Αυτό το θεωρώ παράλογο. Το θεωρώ παρανοϊκό. […] Οι πιέσεις είναι αφόρητες. Οι τρεις αυτοί εργολάβοι πιέζουν να φιμωθώ. Να μου κλείσουν το στόμα. Αισθάνομαι ως άνθρωπος, και δεν είναι μόνον οι πιέσεις που μαθαίνω από τους τρεις εργολάβους προς τις επαγγελματικές στέγες μου, ότι κινδυνεύει η ασφάλεια μου. Κινδυνεύει η ζωή μου και η ζωή των μελών της οικογένειας μου” πρόσθεσε ο δημοσιογράφος στην αναφορά του.

Επίσης, ο Γιώργος Τράγκας συμπλήρωσε: “Και όταν λέω κινδυνεύει, δεν εννοώ να με δολοφονήσει ο ένας ή ο άλλος, αλλά να πλήξει το δικό μου προσωπικό status. Το επαγγελματικό status. Να μου κλείσει το στόμα αντιδημοκτρατικά, εκβιαστικά επειδή έχει πολλά λεφτά – ή παίρνει πολλά λεφτά – από τις μνημονιακές κυβερνήσεις”.

“Ομολογώ ότι έχω ένα ηθικό δίλημμα. Από τη μία την προστασία της οικογένειας μου και της ζωής μου, από την άλλη το γεγονός ότι εμφανίζομαι ενώπιον σας με μεγάλη συχνότητα όλη την εβδομάδα και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να παίζω θέατρο και να σας λέω ψέματα”.

Ακολουθεί ολόκληρο το σχετικό απόσπασμα:

via

Όλη η επικαιρότητα