Αγροτικά

Κλειστή για τρεις ώρες η Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου – Τι θα γίνει με την Πατρών – Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Για τρεις ώρες κλείνουν και σήμερα οι αγρότες της Αιγιάλειας, την Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου στο ύψος των βενζινάδικων του Αιγίου.

Συγκεκριμένα το μπλόκο θα στηθεί στις 6.30 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες που συμπληρώνουν μια εβδομάδα συμμετοχής στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις, αναμένεται να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Τράπεζα Πειραιώς στην πόλη του Αιγίου, ενώ αντιπροσωπεία τους αναμένεται να παραστεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, που είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα.

Μάλιστα έχουν αποστείλει επιστολή στον Πρόεδρο του Σώματος Γιώργου Ντίνου, με την οποία ζητούν την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος Πατρέων, έχει ήδη εκφράσει την στήριξη του στις αγροτικές κινητοποίησεις στην Αιγιάλεια.

Στο μεταξύ στους δρόμους βγαίνουν συμμετέχοντας στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου, και οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας.

Στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 1ης Φεβρουαρίου, θα παρατάξουν τα οχήματα τους κατά μήκος της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας.

Η απόφαση ελήφθη στην Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Δυτικής Αχαΐας, το βράδυ της Κυριακής. «Η  αδιαλλαξια του υπουργειου  απεναντι στον αφανισμο μας δεν θα μπορουσε να μεινει χωρις απαντηση απο τους αγροτες της Αχαιας. Καλουμε τους συναδελφους να σταθουν στο υψος τον περιστασεων και δινουμε ραντεβου στην Κ Αχαια», αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση τους.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν και πότε θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό του δρόμου.

Πηγή: tempo24.gr 

Όλη η επικαιρότητα